Acasă Stirile zilei Stiinta S-a descoperit adevarul creatiei! O specie extraterestra a adus ADN-ul uman pe...

S-a descoperit adevarul creatiei! O specie extraterestra a adus ADN-ul uman pe Pamant!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Odata cu evolutia stiintei, numeroase semne de intrebare cu privire la genele umane s-au ridicat. Intrebarile la care incearca sa raspunda specialistii se refera la faptul daca genele umane au fost aduse din indepartatul Univers si pur si simplu plantate pe Terra pentru a se crea o noua forma de viata si daca codul genetic contine un mesaj secret pe care creatorii nostri l-au codat cu un anumit scop?

Odata cu descoperirile arheologice din ultimul deceniu, cei mai multi dintre specialisti au ajuns la concluzia ca teoria evolutionista a lui Darwin este totalmente eronata. Mai mult de atat, exista si anumite ipoteze care sustin ca oamenii trecutului au fost mult mai inteligenti decat cei din ziua de astazi, mai mult de atat au avut contact direct cu anumite specii extraterestre.

Unul dintre primii cercetatori care a sugerat ca viata pe Terra a fost insamantata artificial, adica o specie extraterestra a adus codul genetic si a creat oamenii, a fost Sir Francis Crick (1916-2004), inca din anul 1980. Crick a fost laureat al Premiului Nobel si a realizat numeroase descoperiri stiintifice printre care si descoperirea moleculei ADN.

Teoria elaborata de specialistul in cauza nu s-a bucurat de popularitate pentru ca la vremea respectiva parea extravaganta si greu de digerat. In zilele noastre, a luat denumirea de Teoria Panspermiei si se bucura de sustinerea a celor mai multi oameni de stiinta. Aceasta teorie s-a dezvoltat odata cu ultimele descoperiri stiintifice, care au demonstrat ca genele umane sunt mult mai vechi decat insasi viata pe Terra si codul genetic uman este dublat de un altul in care pare sa fie codat un mesaj. Acest mesaj poate contine adevarul cu privire la creatie, dar si la locul de unde s-a nascut cu adevarat viata.

“Cu 4 miliarde in urma, pe o planeta indepartata, s-a nascut viata umana. A fost adusa pe Terra de niste creaturi extrem de inteligente si avansate din punct de vedere tehnologic.”, scria Crick intr-o lucrare stiintifica cu peste 30 de ani in urma.

In ziua de astazi, unul dintre sustinatorii acestei teorii, profesorul Paul Davies, de la Universitatea Macquarie din Sidney, Australia a reusit sa descopere existenta a celei de-a doua coloana de ADN, despre care se crede ca este cea care coordoneaza viata. In consecinta, s-a tras concluzia ca ADN-ul nu avea cum sa se formeze in urma evolutionismului, ci a fost creat si programat la fel precum un soft de calculator.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos