Mult aşteptatul Pasaj Pipera a fost inaugurat azi de Primarul Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu.

Edilul Șef a spus:

„Imediat acum, îşi strâng băieţii jucăriile (utilaje de construcţii) şi într-o oră îi dăm drumul. O să mă urc în maşina personală şi o să vin să dau o tură pe pasaj, aşa de plăcere.
În fiecare zi sunt 48.000 de maşini care pleacă din Pipera spre Bucureşti. Pasajul o să aibă impact semnificativ pentru şoferii Bucureşteni.“

Aproximativ 138 de milioane de lei au costat lucrările la Pasajul Pipera.

Andreea Mușatescu

1 COMENTARIU

  1. Asa cum s-a facut cu zecile de peaarsle urbane peste linii ferate construite in timpul tovarasului, reteaua de electricitate va fi montata sub pod. In nici un caz nu va ramane in forma actuala. Problema e ca pe vremea aia nu era marea descentralizare si daca venea ordin se executa, repede. Acum o sa se mai faca doar un studiu de fezabilitate pentru mutarea liniilor de electricitate, un studiu de impact asupra zonei, un studiu de fezabilitate pentru remontarea liniilor de electricitate, studiu de coabitare cu linii de electricitate efectuat de proprietara curentului electric in sine, avize de la gaz, apa, canalizare mediu, sanatatea populatiei, IGSU, electricitate, ANDP, pompieri, s.a. In final costul proiectarii, comisioanelor din studii va ajunge la macar 1/3 din costul investitiei, lucru absolut normal pentru Romania. Ole!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.