RATB: 30 aprilie si 1 mai – program de weekend

Mijloacele de transport vor circula luni, 30 aprilie, si marti, 1 Mai, dupa un program corespunzator unor zile de weekend.
Luni se va circula, emite si reincarca carduri de transport ca intr-o zi de sambata, iar marti ca intr-o zi de duminica.

Oficiile Postale: pe 30 aprilie si 1 mai vor fi inchise

Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a anuntat că toate oficiile postale si subunitatile postale subordonate acestora vor fi inchise in zilele de 30 aprilie si 1 Mai.

Examenul auto programat pentru 30 aprilie se va da pe 5 mai

Examenul practic pentru obtinerea permisului de conducere de luni va fi replanificat pentru 5 mai, avand in vedere hotararea Guvernului privind declararea zilei de 30 aprilie ca zi nelucratoare in sectorul bugetar.

Persoanele planificate pentru a sustine proba practica in 30 aprilie se vor prezenta la aceeasi ora si in acelasi loc la data de 5 mai.

In cazul acestora, nu mai este necesara reprogramarea la sediul Serviciului din sos. Pipera nr. 49, precizeaza Prefectura Bucuresti.

Andreea Mușatescu

1 COMENTARIU

  1. Cel fotografiat are drtuepl la imagine.Cel care a făcut fotografia aptul de autor asupra operei (een speţă fotografia).Problema este dacă prin contractul semnat a cedat drtuepl de proprietate către revista Viva. Atunci răme2ne doar cu DREPTUL MORAL DE A I SE RECUNOAŞTE OPERA. Şi een acest caz trebuia precizată sursa. Pentru despăgubiri materiale decurge2nd din drtuepl de proprietate se poate sesiza doar revista Viva. Fotograful doar pentru drtuepl moral de a fi recunoscut ca autor al operei. Dar ame2ndouă pot fi evaluate de către o instanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.