Acasă Multimedia RUSIA vs NATO! Armele ucigatoare care sunt deja la granitele Rusiei!

RUSIA vs NATO! Armele ucigatoare care sunt deja la granitele Rusiei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In cazul unui razboi, daca vreunul dintre statele membre NATO sare in ajutorul Ucrainei, intrand automat in conflict cu Rusia, NATO va fi obligata sa intervina in secunda urmatoare. Pe de alta parte la fel s-ar intampla si in cazul in care Rusia ar ataca una dintre tarile membre NATO, ceea ce este putin probabil.

NATO sau Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord este o alianta politico-militara stabilita in 1949 care cuprinde 28 state din Europa si America de Nord.

Vezi VIDEO AICI!

Alianta s-a format din state independente, interesate in mentinerea pacii si apararea propriei independente prinsolidaritate politica si printr-o forta militara defensiva corespunzatoare, capabila sa descurajeze si, daca ar fi necesar, sa raspunda tuturor formelor probabile de agresiune indreptata impotriva ei sau a statelor membre. Initial, aceste state au fost: Belgia, Canada, Danemarca, Franta, Islanda, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, Olanda si SUA. La 18 februarie 1952, au aderat la tratat Grecia si Turcia, iar la 6 mai 1955, RFG a devenit membra NATO.