Acasă Stirile zilei Rusia ia in ras NATO cu TANCURI DE JUCARIE!

Rusia ia in ras NATO cu TANCURI DE JUCARIE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oficialii rusi iau in ras NATO postand fotografii cu tancuri de jucarie pe contul de Twitter al Ambasadei Rusiei din Emiratele Arabe Unite.

Fotografiile sunt insotite de mesajul:

„Ultimele dovezi ale NATO referitoare la trupele ruse care invadeaza Ucraina au fost dezvaluite! Se pare ca sunt mai convingatoare ca niciodata”, scrie Ambasada Rusiei alaturi de fotografia cu tancurile de jucarie, postate pe contul de Twitter, relateaza Russia Today in pagina electronica.

Mesajul reprezinta un raspuns la publicarea de catre NATO a unor imagini din satelit prezentate drept „dovada” implicarii militare a Rusiei in conflictul din Ucraina. Mai multe fotografii date publicitatii la 28 august de NATO arata un convoi militar al armatei ruse in zona Krasnodon, din Ucraina.

Un „razboi” virtual al hartilor si fotografiilor a fost declansat pe Twitter, la 27 august, dupa ce Reprezentanta Canadei la NATO a publicat o harta pe contul sau de Twitter, pe care Rusia apare cu rosu si cu numele scris mare („Rusia”), iar Ucraina apare cu albastru si cu mentiunea „Nu este Rusia”.

RUSIA ia in ras NATO cu TANCURI DE JUCARIE!2

 

Imaginea era insotita de comentariul:

„Geografia poate fi dificila. Iata un ghid pentru soldatii rusi care se pierd si patrund «accidental» in Ucraina”.

In replica, Delegatia rusa la NATO a difuzat propria harta, pe Twitter, in care Crimeea este parte integranta a Rusiei.

„Pentru a ne ajuta colegii canadieni sa recupereze in privinta noii geografii a Europei”.

Sursa: mediafax.ro