Acasă Stirile zilei Rus si Dobre au picat testul de presiune al lui Traian Basescu...

Rus si Dobre au picat testul de presiune al lui Traian Basescu si al presedintelui interimar Crin Antonescu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ministrul de Interne, Ioan Rus si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-au inaintat demisia din functii luni dupa balbaielile din ultima luna. Rus si Dobre subliniaza ca au fost facute presiuni incepand de la Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu, lucru inacceptabil.

„Asupra mea si a Ministerului Administratiei si Internelor s-au exercitat nenumarate presiuni, nenumarate aprecieri, nenumatate discutii de catre politicieni romani, incepand cu Traian Basescu si continuand cu Crin Antonescu. Din punctul nostru de vedere, este inaccceptabil. Astazi mi-am dat demisia de onoare”, a spus Ioan Rus.

El a adaugat ca, in opinia lui, referendumul a fost organizat suficient de bine, chiar bine” si ca el este un politician „onest, corect”.

Ioan Rus a anuntat dupa conferinta de presa in care si-a anuntat demisia din functia de ministru al Administratiei si Internelor, ca si ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre, si-a inaintat demisia din functie.

Ioan Rus a declarat, luni, dupa ce si-a anuntat demisia de onoare din functia de ministru de Interne, ca nu poate accepta ca MAI sa fie partas „la ceva ce nu inseamna lege, ce nu inseamna respectarea legii in Romania”, precizand ca limitele demnitatii sale si le stabileste singur.