Cap Limpede

Spiritualitate

Rugaciunea Sfantului Duh! Te ajuta sa iesi din cele mai grele momente ale vietii!

Cand simtiti ca viata dumneavoastra ia o intorsatura neasteptata si toate problemele par ca vin navala, cititi cu toata dragostea rugaciunea Sfantului Duh si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Pentru ca rugaciunea sa aiba efectul dorit, se va citi 9 duminici la rand, de trei ori si oricat de mare ar fi necazul prin care treceti isi va gasi rezolvarea. De un singur lucru trebuie sa tineti cont: rugaciunea trebuie rostita din tot sufletul, cu credinta.

„Duhule Sfant, miluieste-ne pe noi, pacatosii! Sfanta Treime, un singur Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!

Duh al adevarului si al intelepciunii, miluieste-ne pe noi! Duh al intelegerii si al sfatului, miluieste-ne pe noi! Duh al tariei si al stiintei, miluieste-ne pe noi! Duh al evlaviei si al fricii de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi! Duh al iubirii, al bucuriei si al pacii, miluieste-ne pe noi! Duh al rabdarii, al bunatatii si al blandetii, miluieste-ne pe noi! Duh al umilintei si al prudentei, miluieste-ne pe noi! Duh al vietii si al mantuirii, miluieste-ne pe noi! Duh al bunavointei si al statorniciei, miluieste-ne pe noi! Duh al virtutilor si al harurilor, miluieste-ne pe noi!

Duh care purifici sufletele, miluieste-ne pe noi!
Dumnezeule, care cercetezi inimile si adancul fiintei omenesti, miluieste-ne pe noi! Tu, Duhul Sfant, fii milostiv si iarta-ne! Tu, Duhul Sfant, de orice pacat, mantuieste-ne pe noi! Noi, sarmanii pacatosi, te rugam asculta-ne si ne iarta pacatele! Binevoieste a ne ajuta si a ne lumina calea. intareste-ne pacea interioara, da-ne liniste sufleteasca si pastreaza-ne harul tau pana la ultima suflare. Dumnezeule, pentru care nimic nu este ascuns, te rugam ca prin revarsarea Duhului Sfant sa purifici gandurile inimilor noastre, ca sa Te putem iubi din ce in ce mai mult si sa Te laudam de-a pururi. Amin!”.

Sursa: Secretele

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-103024").on("click", function(){ $(".com-click-id-103024").show(); $(".disqus-thread-103024").show(); $(".com-but-103024").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});