Acasă Timp liber Spiritualitate Rugaciunea care iti ia durerea de cap cu mana! Face minuni impotriva...

Rugaciunea care iti ia durerea de cap cu mana! Face minuni impotriva deochiului

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii am avut momente in care nu ne-am simtit bine, in care capul ne exploda de durere si asta ne-a dus cu gandul la ce ne povesteau mamele si bunicile noastre in copilarie despre deochi.

„Deochiul-zice Sfantul Vasile cel Mare-este o actiune a diavolului savarsita de oamenii pizmasi.” Intr-o rugaciune a Sfantului Vasile se cere: „Risipeste orice lucrare a diavolului, orice atac dracesc.” , scrie ortodoxia.rol.

Aceasta inseamna ca ochiul pizmas nu este, de exemplu, o banala durere se cap, o ameteala obisnuita sau altceva. Hotarat, este ceva teribil, ceva ingrozitor, ceva de nesuferit, ceva dracesc. Martori oculari relateaza ca un satean avea un cal frumos. O persoana invidioasa, uitandu-se la el, a zis: „Ce cal frumos!”, iar animalul a cazut mort chiar atunci. Este cu siguranta o actiune a diavolului.

Povestea de mai sus scoate in evidenta faptul ca numai cei plini se rautate au acest deochi in ei: „Risipiti orice otrava a oamenilor stricati si pizmareti” (din Rugaciunea impotriva pizmei).

Rugaciune pentru dureri de cap (deochi)

Domnului sa ne rugam:

Stapane Dumnezeul nostru, imparatul veacurilor, Cel atotputernic si atottiitor, Care faci toate si insuti le schimbi cu voia Ta; Cel ce cuptorul cel de sapte ori incins si vapaia cea din Babilon ai prefacut‑o in roua si pe sfintii trei tineri neatinsi i‑ai pazit; Doctorul si tamaduitorul sufletelor noastre, mantuirea celor ce nadajduiesc in Tine, tie ne rugam si tie cu umilinta cerem: departeaza, inlatura, izgoneste toata lucrarea diavoleasca, toata calea si toata vrajmasia satanei, privirea cea rea, nesatioasa si pizmasa a ochilor celor facatori de rele a oamenilor pizmasi, de la robul Tau (Numele).

si fie ca din frumusete sau pentru putere, ori din intamplare sau din pizma si rautate, i‑a venit lui aceasta neputinta, insuti, Iubitorule de oameni Stapane, tinde mana Ta cea tare si bratul Tau cel atotputernic si inalt si cerceteaza aceasta zidire a Ta si‑i trimite inger de pace, stapanitor si pazitor sufletului si trupului, care sa goneasca si sa starpeasca de la ea tot sfatul rau, toata pizma si deochiul facator de stricaciune al oamenilor rai, ca, izbavita fiind cu puterea Ta, sa‑ti cante tie cu multumire: Domnul este ajutorul meu, si nu ma voi teme de ce‑mi va face mie omul; si iarasi: nu‑mi va fi frica de rele, pentru ca Tu cu mine esti; ca Tu esti Domnul puterii mele, Cel tare si stapanitor, Domnul pacii, Parintele veacului ce va sa fie.

Asa, Doamne Dumnezeul nostru, milostiveste‑Te spre robul Tau si izbaveste‑l de toata stricaciunea si supararea ce i s‑a facut din pizma. Pentru rugaciunile preabinecuvantatei stapanei noastre, de Dumnezeu Nascatoarei si pururea Fecioarei Maria; cu puterea cinstitei si de viata facatoarei Cruci; cu rugaciunile arhanghelilor celor cu chip de lumina; ale cinstitului, maritului proorocului, inaintemergatorului si Botezatorului Ioan; ale sfintei si marii mucenite Marina; ale sfantului Stelian; ale preacuvioasei maicii noastre Parascheva cea noua; ale sfantului sfintitului mucenic Elefterie si ale sfantului (Numele), a carui pomenire savarsim, si ale tuturor sfintilor Tai.

Ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeul nostru, si tie slava inaltam si Celui fara de inceput al Tau Parinte si Preasfantului si bunului si de‑viata facatorului Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentMasti naturale cu efect restructurant pentru par
Articolul următorCe nu ti-a spus nimeni despre copii nascuti mai tarziu!