Romgaz are un nou director interimar

Consiliul de Administraţie al companiei Romgaz l-a numit în funcţia de director general interimar pe Costel Totan. Acesta va asigura interimatul producătorului naţional de gaze naturale până la finalizarea procedurii de selectare şi numire a directorului general, a informat astăzi compania.

Conform unui comunicat remis de Romgaz, Costel Totan a ocupat până în prezent funcţia de director al sucursalei de producţie gaze naturale Mediaş, având o experienţă de peste 30 de ani în acest sector.

În prima lună a acestui an, Marcel Piteiu s-a restras din funcţia de director general al Romgaz, astfel că membrii CA l-au numit în data de 25 ianuarie pe Dumitru Chisăliţă în funcţia de director general interimar.

În urmă cu câteva zile, Chisăliţă a fost numit consilier în cadrul Ministerului Economiei, odată cu venirea lui Lucian Bode la şefia ministerului.

Vezi CV-ul noului director:

Click pe aceeasi tema:  Romgaz a vandut 15% din actiuni! Statul a atras peste 380 milioane euro!

Născut: 02 aprilie 1958.

Experienţă profesională:

„Din 1982, după absolvirea Universităţii de Petrol şi Gaze, am început activitatea în Romgaz parcurgând succesiv etapele de subinginer, adjunct şef brigade, şef secţie, şef atelier producţie, şef serviciu, director producţie, director al Sucursalei de Producţie Medias, iar în prezent sunt director general al societăţii Romgaz.”

Educatie si formare:

2001- master Managementul Petrolului, Universitatea de Petrol şi Gaze, Ploieşti;

1996- inginer diplomat, Universitatea de Petrol şi Gaze – Ploieşti, Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor;

Click pe aceeasi tema:  Şase regiuni din România, printre cele mai sărace zone din Uniunea Europeană

1982- subinginer, Universitatea de Petrol şi Gaze, Ploieşti, Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor.

spre