Acasă Stirile zilei Romania este cea mai tare DIN LUME la fotbal-tenis!

Romania este cea mai tare DIN LUME la fotbal-tenis!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lotul national de fotbal-tenis al Romaniei au cucerit 11 medalii de aur, din 11 posibile, la Campionatele Mondiale din Ungaria, incheiate duminica, la Harkany.

Romania a castigat toate medaliile de aur puse in joc la Campionatele Mondiale din Ungaria, desfasurate in intervalul 12-16 decembrie, eveniment care a coincis si cu aniversarea a 25 de ani de existenta a forului international de profil.

Au fost programate 11 probe (masculin si feminin seniori la simplu, dublu si triplu, juniori simplu, dublu si triplu si mixt, dublu si triplu), toate fiind adjudecate de sportivii romani.

La fiecare proba din cadrul fiecarei categorii o tara a putut participa cu o singura echipa.

La turneul final s-au calificat 12 natiuni din 46 inscrise, dar India nu a reusit sa obtina vizele de intrare in Ungaria, astfel incat la turneul final au participat doar 11 echipe, Romania, Ungaria, Germania, Elvetia, Slovacia, Rusia, Croatia, Macedonia, Turcia, Cipru si Republica Moldova.

“Nu a mai fost niciodata o astfel de performanta in istoria participarilor Romaniei, chiar daca de fiecare data am avut numeroase medalii. Suntem foarte mandri de sportivii nostri, iar de maine vom face demersurile pentru recompensarea lor din partea ANST. De fiecare data a existat o recompensa pentru ei si cred ca si acum va fi la fel, in pragul Sarbatorilor de Iarna”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Sorin Bogdan, presedintele FRFT.

Lotul Romaniei a fost format din urmatorii sportivi:

Clubul Victory Cluj: Florin Purice, Razvan Pauna, Alin Balan, Daniel Sasarman (antrenor);

Fotbal-Tenis Razvan Cluj: Alina Mesesan, Monica Sagau, Dorina Pauna (antrenor);

Tengo Salonta: Georgel Bobis, Aex Sorean, Zoltan Paljanos, Nagy Darius, Csosz Cristian, Bodi Mark, Ilyes Gergo, Vasile Sorean (antrenor);

Viitorul Alexandria: Florica Chiar, Paula Paraschiv, Dima Ionut (antrenor);

Comexim Lupeni: Ana-Maria Gherghel, Ana-Maria Rizescu.

Romania a mai fost reprezentata la CM din Ungaria de arbitrul international Cristian Ghena.

MAI MULTE STIRI DIN SPORT PE24S.RO