Romania, considerata a doua cea mai slaba tara din Europa, dupa Grecia

Un procent de 10% dintre participantii la sondajul Ipsos European Pulse – Global @dvisor, dat publicitatii la sfarsitul saptamanii trecute, sunt de parere ca Romania este a doua cea mai slaba tara din punct de vedere economic, dupa Grecia (38%). Pe locurile urmatoare se situeaza Bulgaria si Lituania (4% fiecare), Croatia/Cipru/Letonia cu 3% si Ungaria cu 2%.

De asemenea, Romania este, in opinia celor intervievati, pe locul al treilea (7%) in topul celor mai putin influente tari in Europa, dupa Malta (10%) si Grecia (8%), urmatoarele procente fiind inregistrate de Croatia (5%), Estonia (3%) si Bulgaria (3%).\

Click pe aceeasi tema:  A inceput RAZBOIUL: Liderul RUS invadeaza UCRAINA cu un „convoi umanitar”! NATO si SUA condamna "TACTICA" lui PUTIN! VIDEO

Germania este considerata, in schimb, cea mai influenta tara din Europa, conform studiu Ipsos European Pulse – Global @dvisor. Doua treimi dintre respondenti, provenind din 12 tari, au declarat Germania drept cea mai influenta tara din Europa. Toate celelalte tari s-au situat sub 10% din mentiuni, urmatoarea clasata dupa Germania fiind Marea Britanie, cu 7%.

De asemenea, tot Germania (60%) a fost considerata tara cu cea mai puternica economie din Europa, urmata la mare distanta de Marea Britanie (7%), Suedia (4%) si Luxemburg (3%).

Click pe aceeasi tema:  Cum arata cea mai rapida masina de serie din lume: Hennessey Venom GT!
spre