Cofondatorul unei companii de bere din Statele Unite ale Americii a facut o descoperire inedita, si anume ca o lingurita de drojdie uscata inghitita inainte de a consuma alcool impiedica aparitia starii de betie.
- TOP ZECE MIRACOLE ALE VINULUI ROSU ASUPRA SANATATII TALE!
- TOPUL CELOR MAI BETIVE EUROPENCE! VEZI PE CE LOC SE AFLA ROMANCELE!
Jim Koch, cofondatorul Boston Beer Company, a afirmat, intr-un interviu acordat Esquire, ca inghitirea unei lingurite de drojdie uscata inainte de a consuma alcool impiedica aparitia starii de betie, informeaza dailymail.co.uk.
De asemenea, Koch a precizat ca aceasta poate fi amestecata cu iaurt pentru un gust mai placut.
Jim Koch a afirmat ca substanta activa din drojdia uscata contine o enzima numita alcool-dehidrogenaza care descompune alcoolul.
El a explicat faptul ca aceasta enzima descompune moleculele de alcool in carbon, hidrogen si oxigen.
Astfel, inghitirea drojdiei uscate inainte de a consuma bauturi alcoolice va descompune substanta inainte ca aceasta sa ajunga la creier si sa induca starea de betie.
Pe de alta parte, acelasi Jim Koch a afirmat ca aceasta metoda nu elimina total efectele alcoolului, ci doar le reduce.
Sursa: mediafax.ro