Acasă World Romania a devenit un stalp NATO! Dezvaluiri naucitoare ale unui ofiter decorat:...

Romania a devenit un stalp NATO! Dezvaluiri naucitoare ale unui ofiter decorat: NATO a devenit o organizatie criminala

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lt.Colonelul(r) Marek Obrtel, fost ofiter in Armata Cehiei, membra a NATO, a facut niste dezvaluiri fara precedent despre organizatia a carei membra este si Romania.

Obrtel tocmai a returnat distinctiile militare cu care NATO l-a decorat in timp ce era ofiter activ. Acesta a spus ca NATO s-a transformat intre timp intr-o „organizatie criminala”, care opereaza sub „falsele steaguri ale libertatii, democratiei, drepturilor omului, folosindu-le doar pentru a-si pune in aplicare agresiunile militare in lume”.

Conform ofiterului ceh, NATO ataca tarile care devin „nepotrivite„, „neascultatoare” sau „daca hegemonii care conduc lumea au interese asociate cu ele„. Declaratiile au fost facute in cadrul unui interviu realizat pentru cotidianul sarbesc Vecernje Novosti.

Obrtel a explicat „procedeul” prin care NATO cucereste o tara: „Mai intai, respectiva tara este sfasiata din interior prin campanii mass-media, revolutii colorate, prin starnirea celor mai sensibile teme, a diviziunilor etnice sau a diferentelor religioase. Apoi vine NATO cu unitatile sale, urmata de misiuni umanitare si de observare, chipurile pentru a apara drepturile omului si libertatile. La putin timp, apar si „oameni de afaceri” pentru a reconstrui tara sau mai bine spus, pentru a-si valorifica propriile interese„.

Fostul ofiter a precizat ca motivul pentru care a decis sa vorbeasca este dezastrul din Ucraina, dar si propriile sale experiente „distruse de NATO”. Acesta a mai spus ca este dezamagit, trist si afectat ca a fost parte a „masinariei NATO”, care a provocat un „genocid contra sarbilor in Kosovo”.

sursa: activenews.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentTUNELUL ROMANESC pazit de FANTOME! Blestemele cazute asupra localitatii TELIU!
Articolul următorLucruri nebanuite se ascund in data ta de nastere! Descopera in numerologie ce nu ti-a spus nimeni pana acum!