Acasă Politic Roberta Anastase, despre votul sau impotriva Adrianei Saftoiu: Argumentele au vizat omul,...

Roberta Anastase, despre votul sau impotriva Adrianei Saftoiu: Argumentele au vizat omul, sper sa fie infirmate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat ca argumentele ei au vizat omul Adriana Saftoiu si spera ca viitorul sa le infirme.

“Eu mi-am argumentat acest vot in interiorul partidului, argumentele mele au vizat omul Adriana Saftoiu si sper ca viitorul sa infirme pozitia mea de acum”, a spus Anastase.

Ea a evitat sa precizeze care au fost argumentele sale in sedinta BPN al PDL in care s-a decis, la propunerea presedintelui Vasile Blaga, numirea in functia de purtator de cuvant al PDL a Adrianei Saftoiu.

“Evident ca nu am sa lansez in spatiul public, pentru ca eu niciodata discutiile pe care le-am purtat in interiorul partidului nu le-am dus si in exteriorul acestuia dintr-o ratiune simpla: pentru ca, daca urmariti evolutia mea politica, veti vedea ca au fost momente chiar in care chiar mi-am sacrificat propria imagine pentru a apara echipa”, a adaugat Roberta Anastase.

Membrii BPN al PDL au decis, luni, cu 49 de voturi “pentru” si un vot impotriva, apartinand Robertei Anastase, ca Adriana Saftoiu sa fie purtatorul de cuvant al PDL.

Sursa: mediafax.ro

Via: Circul Politic