Robert Turcescu a dezvaluit pe contul sau de Facebook, numele persoanei care ar putea veni la conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE).

Robert Turcescu a lansat o ipoteza surpriza, afirmand ca la conducerea SIE va fi numit Sorin Ducaru, ambasadorul Romaniei la NATO.

“Pariul meu: Sorin Ducaru, ambasadorul Romaniei la NATO, va fi viitorul sef SIE. Vom trai si vom vedea”, a scris Turcescu pe Facebook.

Tot pe Facebook, Robert Turcescu aminteste ca tot el a fost cel care a anuntat primul faptul ca la conducerea SRI va fi numit Eduard Hellvig, avansand aceasta idee inca de pe 27 ianuarie.

“Varianta cu Helvig la SRI am spus-o inca din 27 ianuarie. Primul”, a scris jurnalistul, care a completat putin mai tarziu: “Se confirma ceea ce am scris inca din 27 ianuarie: Hellvig va fi noul sef al SRI. De unde stiam? Asta e alta poveste”.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca l-a propus pe liberalul Eduard Hellvig in functia de sef al Serviciului Roman de Informatii, afirmand ca acesta prezinta “garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI”. Eduard Hellvig este europarlamentar PNL, precedenta functie fiind cea de ministru al Dezvoltarii in Guvernul USL.

Sursa: mondonews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.