Expozitia Body Mind Spirit, care-si va desfasura cea de-a XIX-a editie intre 19 si 21 Februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, vine pentru a oferi celor interesati de sanatatea trupului si de cea a spiritului, o alternativa la ritmul alert si stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viata in care calitatea vietii se celebreaza pe toate planurile: trup, minte si suflet.

Body Mind Spirit Expo 2016  este cel mai mare eveniment de dezvoltare personala,sanatate si frumusete. Acesta va avea loc pe  19-20-21 Februarie 2016 la Sala Palatului Bucuresti.

Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan,Oreste Teodorescu,Camelia Patrascanu (coach,trainer), Cristian Alexandru (trainer, profesor), Bruno Medicina (speaker,trainer,coach), Cristian Pompei (lector), Stelian Chivu. Inscrierea e gratuita.

Intr-o lume in care a trai incepe tot mai des sa se rezume la lupta pentru supravietuire, in care oamenii uita sa se ingrijeasca de latura spirituala a vietii lor, in care greutatile si problemele sunt tot mai coplesitoare, devine necesar sa luam aminte despre cum putem trai mai frumos si mai sanatos, atat trupeste cat si spiritual.

Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.

Daca esti interesat de tratamente alternative, de alimentatia bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditatiei, de importanta regasirii de sine si a lui Dumnezeu, daca esti framantat de intrebari privind sensul vietii sau daca pur si simplu simti ca trebuie sa schimbi ceva in viata ta pentru un echilibru mai bun in toate, atunci trebuie sa vii la Body Mind Spirit Expo, in weekendul 19-21 Februarie, in Bucuresti la Sala Palatului.

Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care sustin sanatatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri si conferinte care te pot ajuta si indruma in privinta sanatatii spiritului si nu in ultimul rand, acolo vei putea petrece cateva ore in weekend care sa iti reaminteasca de cat de important este sa traim frumos si sanatos.

Printre expozantii care vor participa la eveniment se numara Good Days Therapy, Star International Med, Himalaya Herbal Healthcare,Hofigal,Co&Co Consumer,Perfect Mind ,Tupperware, Tiens Romania,BeOrganic si multi altii.

Programul complet al expozitiei, al conferintelor gratuite, al demonstratiilor artistice si alte informatii utile sunt disponibile pe site-ul expozitiei, www.bmse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.