Rezultatul politicilor publice din ultimii 25 de ani a fost identificat chiar si de straini care atrag atentia ca populatia Romaniei va disparea subit in acest ritm, iar fara un import de imigranti nu avem nici o sansa. Este vorba de un comentariu publicat de Paul Wood pe site-ul Romania-Insider.com, citat de mediafax, in care autorul atrage atentia asupra ratei mici a nasterilor din tara noastra si a numarului mare de avorturi, autorul concluzionand ca in acest ritm „Romania moare” si ca tara noastra va trebui „sa se gandeasca in curand” la importarea unui numar mare de imigranti.

„Romania moare. Numarul nasterilor este prea mic pentru a mentine populatia, numarul avorturilor este foarte mare, desi este mai mic decat a fost, milioane de oameni au plecat si alte milioane vor sa plece. Romania va trebui in curand sa se gandeasca daca sa importe un numar mare de imigranti si daca da de unde si unde ii va duce”, scrie Paul Wood in romania-insider.com.

Autorul articolului ii lauda pe romanii din Marea Britanie, despre care afirma ca „in cea mai mare parte aduc beneficii Marii Britanii”, precizand ca „o mica parte dintre imigrantii romani comit infractiuni” in Marea Britanie. „Romanii sunt, in cea mai mare parte, imigranti foarte buni”, conchide Paul Wood.

Autorul lauda faptul ca, datorita Uniunii Europene, „dreptul la munca al romanilor in Marea Britanie este foarte sigur”.

In privinta discriminarii, Paul Wood vede ca „straniu faptul ca romanii se plang de discriminare” din moment ce, in opinia sa, „majoritatea urasc tiganii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.