Acasă Stirile zilei REVOLUTIA APLICATIILOR: Pontul prin care poti sta pe INTERNET pe telefon, fara...

REVOLUTIA APLICATIILOR: Pontul prin care poti sta pe INTERNET pe telefon, fara a avea acces la INTERNET!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

La browserul Cosmos au muncit elevi de liceu si studenti din SUA, care au reusit intr-un final sa realizeze browserul care functioneaza fara acces la Internet.

Cosmos, browserul care functioneaza fara sa aiba nevoie de o conexiune la Internet, a fost lansat in versiune beta si este disponibil deocamdata doar americanilor, care il pot descarca din magazinul Play.

Modul de functionare este destul de ingenios. Deschizi browserul si scrii adresa site-ului. Apoi, aceasta este trimisa prin SMS la un server. Acesta incarca pagina respecitva, scoate imaginile si scripturile la care poate renunta, pe urma trimite informatia la telefon tot prin SMS. Aplicatia ia informatia din SMS, o prelucreaza, si o afiseaza, scrie androidauthority.com.

Tinerii care au lucrat la proiect au reusit sa faca totul in mai putin de o luna. Sigur, mai exista buguri, insa tinerii par dornici sa invete din ele si sa-si imbunatateasca aplicatia, care ar putea avea un impact major in tarile mai sarace, unde abonamentele la Internet sunt destul de scumpe raportat la veniturile populatiei.

Sursa: yoda.ro