Acasă Life Dezvoltare Personala Reteta universala a fericirii! Lasa-te cuprins de armonie… Vezi cum o poti...

Reteta universala a fericirii! Lasa-te cuprins de armonie… Vezi cum o poti urma!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In afara de sanatate, sigur ca ne dorim sa fim fericiti, cu toate ca pare adesea complicat, ba chiar inaccesibil. Putem atunci sa ne intrebam daca avem o reteta standard pentru a fi toti fericiti? Sau mai intai ar trebui sa reflectam daca fericirea reprezinta o realitate?

Si sa respingem ideea ca are legatura cu sexul, varsta, nivelul de educatie, aspectul fizic, veniturile obtinute…

Trebuie inteles ca a ne simti fericiti este o experienta. O experienta subiectiva, pentru ca fericirea depinde de fiecare om in parte.

Nimeni nu va putea sa ne ofere un plan precis, etapa cu etapa, o reteta cu toate ingredientele bune pe care sa le folosim special pentru a trai fericiti. Este adevarat, ne putem ghida dupa anumite piste universal valabile.

Unii se simt fericiti cand au relatii de calitate, cand traiesc in deplina armonie cu familia, cand copiii le ofera satisfactii depline sau cand fac pur si simplu o calatorie dincolo de granite.

Revenind la ideea ca fericirea si-o construieste fiecare…

– Oferiti-va dreptul de a fi fericiti! Este primul pas pentru a fi fericit, este ca un cadou care v-ar face cea mai mare placere.

– Petreceti timp cu oamenii pe care ii iubiti, cu persoanele care va fac sa va simtiti bine.

– Fiti cat se poate de naturali, descoperiti cine sunteti, ce va place cel mai mult, experimentati.

– indreptati-va atentia spre propriile trairi, iar cand ele sunt pozitive va veti simti minunat.

– intrebati-va ce anume v-a facut sa va dati seama ca v-a fost atat de bine intr-o anumita zi si cand aflati raspunsul, integrati-l in modul de viata.

– Lasati-va invadati de mici bucurii cotidiene, de zimbetul dragalas al copilului/nepotelului, de sarutul partenerului de viata, de o floare primita sau de natura vazuta prin locurile pe unde treceti.

– Minunati-va de tot ce va inconjoara ca un copil caruia i s-a dat prima jucarie, imbracati-va cum va place.

Concluzionand, pentru a fi fericit, este suficient sa traiti intens acele momente in care sa va simtiti bine in mintea si trupul vostru, in emotiile si in oricare alte sentimente proprii.

Voi sunteti cei care puteti descoperi reteta personala pentru a profita de fericire, pentru a o experimenta mereu si scoateti-va din cap ideea unei retete standard.

Ganditi-va ca sunteti o fiinta exceptionala si ca meritati sa va “faceti rost” de bucurii mai mari sau mai mici, ca sa fiti pozitivi, optimisti si fericiti in final.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentHackerii Anonymous prevestesc cel de-al „Treilea Razboi Mondial”! Cand incepe razboiul devastator! Video
Articolul următorPlanta interzisa care poate inversa procesul de imbatranire si ajuta in procesul de memorare!