Acasă Utile Reteta prin care se purifica budistii din Tibet! Calugarii tin cura o...

Reteta prin care se purifica budistii din Tibet! Calugarii tin cura o data la cinci ani!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cura tibetana cu usturoi este o reteta antica considerata medicament, care a fost creata de calugarii budisti din Tibet pentru a trata diferite boli si pentru a slabi. Ei se foloseau de proprietatile pe care le are usturoiul.

Este o terapie de purificare eficienta pentru tratarea bolilor si pentru a slabi intr-un mod sanatos, fiind o cura ieftina si simpla pe care o poate urma oricine. Toata lumea cunoaste beneficiile consumului de usturoi crud in fiecare zi, de aceea este considerat un medicament.

Ingrediente

– 12 catei de usturoi, de preferat organic

– o cana de alcool de uz intern 70 %
Mod de preparare

Dupa ce ai luat coaja usturoiului, zdrobeste-l si pune-l intr-o sticla care se inchide ermetic, pe care o pui la frigider pentru 10 zile. Apoi o sa-l strecori si-l pui din nou la frigider pentru 3 zile. Dupa aceste zile, este gata pentru a fi folosit in tratament. Aceasta cura este recomandata o data la cinci ani, scrie Click.

Cum trebuie luat:

– Prima zi se ia o picatura inainte de micul dejun, dupa inainte masa de pranz si 3 inainte de cina.
– A doua zi se iau 4 picaturi inainte de micul dejun, 5 inainte de masa de pranz si 3 inainte de cina.
– A treia zi se iau 7 picaturi inainte de micul dejun, 8 inainte de masa de pranz si 9 inainte de cina.
– A patra zi se iau 10 picaturi inainte de micul dejun, 11 inainte de masa de pranz si 12 inainte de cina.
– A cincea zi se iau 13 picaturi inainte de micul dejun, 14 inainte de masa de pranz si 15 inainte de cina.
– A sasea zi se iau 15 picaturi inainte de micul dejun, 14 inainte de masa de pranz si 13 inainte de cina.
– A saptea zi se iau 12 picaturi inainte de micul dejun, 11 inainte de masa de pranz si 10 inainte de cina.
– A opta zi se iau 9 picaturi inainte de micul dejun, 8 picaturi inainte de masa de pranz si 7 inainte de cina.
– A noua zi de iau 6 picaturi inainte de micul dejun, 5 inainte de masa de pranz si 4 inainte de cina.
– A zecea zi se iau 3 picaturi inainte de micul dejun, 2 inainte de masa de pranz si 1 inainte de cina.
– in cea de-a unsprezecea zi ar trebui sa se ia 25 de picaturi impartite la cele trei mese principale ale zilei.

Beneficiile curei cu usturoi:

– Elimina grasimea acumulata in corp;

– Ajuta la scaderea colesterolului rau, in timp ce creste nivelul celui bun;

– Scade numarul trigliceridelor din sange;

– Ajuta la prevenirea formarii trombozei;

– Mentine tensiunea la nivel normal;

– Purifica si imbunatateste functia ficatului;

– imbunatateste functia rinichilor;

– Combate retentia de lichide;

– intareste sistemul imunitar.