Cap Limpede

Utile

Reteta Feng Shui care atrage bogatia! Care este zona din casa responsabila de bunastare!

Arta Feng Shui sustine ca mediul in care traim influenteaza fiecare aspect al existentei. Traditia chineza abordeaza toate domeniile principale ale vietii, bogatia si abundenta fiind un aspect cheie, scrie yourwellness.com. Asadar, puteti imbunatati castigurilor financiare tinand cont de cateva recomandari Feng Shui:

Casa este impartita in noua zone. Fiecare parte corespunde unei zone din viata celor care locuiesc acolo, centrul reprezentand a noua zona. Daca intri pe usa din fata, zona din stanga va fi zona de bogatie si abundenta. Aceasta regula se aplica unei case, unei camere, birou sau curte.

Usa din fata este considerata a fi intrarea atat pentru oameni, cat si pentru energie. Este important sa o pastrati curata pentru a permite energiei sa intre si sa circule in casa. Asigurati-va ca zona intrarii nu este aglomerata cu plante neingrijite, jucarii sau pantofi rataciti. Este foarte important sa tineti intrarea principala bine luminata, lucru valabil si pentru celelalte incaperi. Lumina, artificiala sau naturala, atrage energia abundentei.

O fantana exterioara in fata usii poate reprezenta fluxul de bogatie. Foarte important este ca apa sa curga spre casa pentru a aduce bogatie, nu in exterior. Inclusiv fantanile decorative simbolizeaza colectarea de bani, acestea fiind de foarte bun augur. Un alt simbol benefic sunt tablourile in care apar rauri sau cascade. Asigurati-va ca apa este clara si in miscare, scrie Adevarul.

Spre deosebire de apa care curge in casa pentru a aduce bogatie, apa care curge din casa alunga abundenta. Orice robinet defect trebuie reparat de urgenta.

Purpuriu, verde, rosu si albastru sunt toate culori asociate cu energia abundentei. Nu aveti nevoie sa acoperiti toti peretii in aceste nuante, daca nu doriti. Un corp de mobilier, un perete frumos ornamentat sau orice alt obiect in aceasta culoare pot avea efectul scontat.

Traditia Feng Shui spune ca sporirea fluxului de energie in zona abundentei va spori bogatia familiei. Plasati plante verzi in zona bogatiei pentru a promova cresterea in toate domeniile vietii. Pastrati un castron de fructe pe masa ca simbol al abundentei. De asemenea, puteti atarna o oglinda mare in camera pentru a reflecta ceea ce se afla pe masa pentru a dubla simbolic bogatia. Asezati clopotei de vant in zona bogatiei din dormitor. Se recomanda sa-i agatati folosind o panglica rosie. Decorati zona abundentei cu simbolurile traditionale ale bogatiei, cum ar fi broasca testoasa, un Buddha razand sau monede chinezesti.

In Feng Shui sursele de foc (cuptor, aragaz) se considera generator al energiei din casa. Acolo se intalnesc toate elementele pentru a crea sustinerea familiei. Cea mai buna zona pentru pozitionarea acestui element este mijlocul camerei, unde bucatarul poate vedea ce se intampla in jur si nu poate fi surprins. Daca aragazul este langa perete, cel mai bun mod de a remedia acest lucru este punerea unei oglinzi in spatele acestuia.

 

 

 

 

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-97100").on("click", function(){ $(".com-click-id-97100").show(); $(".disqus-thread-97100").show(); $(".com-but-97100").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});