Acasă Sanatate Reteta din batrani care te poate tine departe de cele mai grave...

Reteta din batrani care te poate tine departe de cele mai grave boli

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O reteta din batrani te poate proteja de boli care macina anual milioane de oameni, printre care cancerul, curata intestinul subtire in integralitate, rinichii si dezinfecteaza caile urinare. Aceasta este doar una dintre licorile stiute doar de batrani si are ca ingrediente muguri si lastari de pin, apa de izvor si crengutele de brad. Se stie ca pinul are efecte miraculoase, fiind cunoscuta si ca planta medicinala, in special in afectiunile cronice.

Cum se prepara licoarea magica cu brad:

Alegeti o oala emailata de 10 litri si puneti in ea muguri si lastari de pin, insa fara partea lemnoasa. Umpleti vasul in proportie de 1/2 cu aceste ingrediente la care adaugati apoi 3 crengute de brad medii sau lungi. Peste aceste plante care se gasesc gratuit in natura, turnati apa de izvor sau apa de fantana.

Puneti vasul cu crengutele de brad si mugurii de pin pe foc, timp de o ora si jumatate. Acoperiti apoi vasul cu o patura sau o folie termoizolatoare pentru trei zile. In cea de-a treia zi, fierbeti din nou compozitia din vas timp de o ora si 40 de minute.

Imediat dupa racire, turnati compozitia din vas in cateva sticlute mai mici si incercati sa nu risipiti nici macar o picatura din aceasta reteta.

Administrare

Inainte de fiecare masa, de patru ori pe zi, si nu mai mult de 100 ml odata. Daca doriti sa tratati copiii cu aceasta licoare, reduceti doza la jumatate: ori 200 ml pe zi, inainte de masa de prânz si cina, ori 50 ml inainte de cele 4 mese ale zilei.

Pe langa prevenirea formarii celulelor canceroase, aceasta licoare din batrani curata intestinul subtire in integralitate, rinichii si dezinfecteaza caile urinare.

sursa: teotrandafir.