Acasă Utile Culinar Restaurantul din cer sau cum sa mananci cu sufletul la gura! VIDEO!

Restaurantul din cer sau cum sa mananci cu sufletul la gura! VIDEO!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sa zicem ca planuiti o iesire de sambata seara cu prietenii in oras si nu mai aveti idei nastrusnice! Iata o buna idee sa fiti la inaltime in calitate de organizator al unei cine de neuitat: Restaurantul din cer!

Acest concept de restaurant a fost lansat in Los Angeles si ofera o priveliste uimitoare fiind marginit de ocean, desert si oras. Ulterior conceptul a fost multiplicat in importante zone turistice ale lumii! Restaurantul ofera de fapt o masa mare pe o platforma care se ridica in inaltul cerului pana la peste 50 de metri inaltime.

De aproape doi ani gasiti si in Romania oportunitatea de a lua masa in acest tip de restaurant, dar preturile nu sunt pentru oricine. Ridicarea platformei inseamna aproximativ 15.000 de euro, iar aceasta are 22 de scaune… asa ca un loc la bogata masa costa aproape 700 de euro de persoana! Daca banii nu sunt o problema iar inaltimea nu va da noduri in gat atunci inscrierile pentru scaunele ramase libere in Romania se fac pe dinnerinthesky iar rezervarile sunt valabile pentru perioada 1-10 mai 2013!

 

Bucuresti lansare!

Los Angeles!