Acasă Timp liber Cultura ReStart Romania: Mai sunt inca cinci zile pentru inscrierea de proiecte care...

ReStart Romania: Mai sunt inca cinci zile pentru inscrierea de proiecte care pot schimba Romania la www.restartromania.ro

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

ReStart Romania anunta ca mai sunt inca cinci zile pentru inscrierea de proiecte pana pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putand trimite idei de proiecte care pot schimba viata din cartierul, orasul sau comunitatea in care traieste.

In competitie s-au inscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri pentru sisteme de vot electronic sau pentru monitorizarea cheltuielilor publice inutile, dar si o harta a accesibilitatii pentru persoanele cu dizabilitati, un ghid de iubit Bucurestiul, o platforma de interactiune intre administratiile de bloc si locatari si o harta a faptelor bune din Romania.

ReStart Romania este o competitie deschisa tuturor in care se propun, discuta si dezvolta proiecte care promoveaza utilizarea de resurse si tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale. Daca si tu ai idei care pot schimba in bine o mica partea din lumea ta, inscrie-te in competitie. Daca ideea ta este votata de public si convinge juriul ai sansa sa primesti 5.000 de dolari pentru a dezvolta si implementa proiectul mai departe.

ReStart Romania este un proiect al TechSoupRomania, realizat cu sprijinul unei finantari a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Parteneri sunt Microsoft Romania, Senior Interactive si Fundatia Romano-Americana, proiectul fiiind realizat cu sprijinul unei finantari din partea Ambasadei SUA in Romania.

Campania este sprijinita de Gandul.info, alaturi de Mediafax, Business Magazin, Decat o Revista, Gazeta de Sud, ZeList Monitor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos