Mihai Petre va organiza cea mai mare competitie de dans sportiv din Romania, Romanian Open, in perioada 13-14 octombrie.

Romanian Open, care se va desfasura la Sala Rapid din Giulesti, reuneste sute de perechi din intreaga lume. Printre acestea se vor afla si patru dintre perechile din Top 10 mondial, potrivit unui comunicat.

„E o competitie pe care de multa vreme imi doresc sa o organizez la noi. Va fi un spectacol total, o adevarata sarbatoare a dansului! Vom avea concursuri la sectiunile standard si latino, la toate categoriile de varsta. Pe langa cateva dintre cele mai bune perechi din lume, vor fi prezenti si antrenori si arbitri de renume din lumea dansului sportiv. Asa ca, pe 13 si 14 octombrie, va invit sa va petreceti weekend-ul in pasi de dans!”, a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre a inceput cu cateva luni in urma organizarea acestui eveniment, fiind implicat in fiecare detaliu. „Eu sunt un perfectionist din fire si imi doresc ca totul sa iasa ca la carte. Vreau ca un numar cat mai mare de oameni sa descopere frumusetea dansului sportiv si, de ce nu, sa il si practice!”, a adaugat Mihai.

Galele finale, semifinalele si finalele vor incepe la ora 19.00, atat sambata cat si duminica. Biletele pot fi achizitionate direct la locul desfasurarii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.