Acasă Cultura Cinemagia „Resident Evil: Rasplata”, din 14 septembrie in Romania! Vezi VIDEO

„Resident Evil: Rasplata”, din 14 septembrie in Romania! Vezi VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Filmul „Resident Evil: Rasplata/ Resident Evil: Retribution”, va avea premiera in Romania pe 14 septembrie, potrivit distribuitorilor, InterComFilm. Vezi VIDEO in Galeria Multimedia!

T-virusul creat de Umbrella Corporation continua sa faca ravagii pe Terra, transformand populatia globului in legiuni de strigoi care ucid tot ce misca. Ultima si singura speranta a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeste la viata in interiorul buncarului impenetrabil unde Umbrella Corporation isi desfasoara sinistrele experimente.

In incercarea riscanta de a evada din acest complex vast, utilat cu inalta tehnologie, Alice beneficiaza de ajutorul unei echipe de comando de elita, impreuna cu care isi croieste cu greu drumul printre ruinele oraselor Tokyo, New York, Moscova si Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie intreaga de revelatii stupefiante, care ii vor schimba fostele convingeri si perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliati dar si a unor prieteni mai vechi, Alice isi regaseste motivatia de a lupta pentru supravietuirea unei lumi care devenise ostila si se indrepta spre prapastie.

Alaturi de Milla Jovovich, publicul ii mai pot vedea in distributie pe Michelle Rodriguez, Kevin Durand, Sienna Guillory, Shawn Roberts, Aryana Engineer, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe si Li Bingbing.