Acasă Utile Jobs Renault Romania face angajari! Vezi lista posturilor disponibile

Renault Romania face angajari! Vezi lista posturilor disponibile

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Grup Renault Romania face angajari in aceasta perioada la Mioveni, Bucuresti si Pitesti.

Lista posturilor disponibile la Mioveni

Dacia Group Renault angajeaza in aceasta perioada pe postul de inginer Metode – specialist Procese de Tratamente Termice la Mioveni. Candidatul ideal este absolvent de studii superioare tehnice, specializarea Stiinta si Ingineria Materialelor, are cunostinte de tratamente termice, are experienta in tratamente termice si/sau uzinaj si mai are si cunostinte de limba franceza/engleza. Termenul-limita pentru trimiterea candidaturilor pentru acest post este 5 noiembrie. Amanunte gasiti aici.

Grup Renault Romania mai cauta in aceasta perioada la Mioveni candidatul ideal pentru postul de analist Calitate Uzina Mecanica si Sasiuri Dacia. Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii superioare tehnice, specializarea Tehnologia Constructiilor de Masini (TCM) sau Autovehicule Rutiere (AR), ai minimum 5 ani experienta in domeniul industrial, ai cunostinte despre standarde de calitate, precum si cunostinte de limba franceza si de limba engleza. 9 noiembrie este ultima zi in care va puteti trimite candidaturile pentru acest post.

Grup Renault Romania mai cauta la Mioveni candidatul ideal pentru postul de metodist inginerie. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare tehnice, specializarea Chimie, TCM sau AR. De asemenea, candidatul ideal vorbeste limba franceza si, preferabil, si limba engleza si are experinta in domeniul industrial.

Grup Renault Romania recruteaza la Mioveni pe postul de responsabil afacere inginerie. Daca ai absolvit studii superioare tehnice (TCM sau AR), ai cunostinte generale despre ambutisare, ai cunostinte de limba franceza si, preferabil, de limba engleza, precum si permis de conducere categoria B, atunci te califici pentru acest post.

Ce pozitie este deschisa acum la Renault in Pitesti

Grup Renault Romania angajeaza in aceasta perioada pe postul de inginer proiectant stante si matrite Serviciul Tehnic – Matrite Dacia la Pitesti. Candidatul ideal locuieste in Pitesti sau e dispus sa se mute la Pitesti, e absolvent de studii superioare tehnice, profil mecanic, are cunostinte de proiectare asistata si poate asimila rapid noi soft-uri.

Lista posturilor vacante la Renault in Bucuresti

Grup Renault Romania recruteaza in aceasta perioada pe postul de conceptor inginerie la Bucuresti. Daca esti inginer, ai minimum 2 ani experienta in acest domeniu, ai cunostinte medii de limba franceza si de limba engleza, preferabil si limba rusa, precum si cunostintede Catia V5, atunci te califici pentru acest post.

Renault mai cauta in aceasta perioada candidatul potrivit pentru postul de inginer Planning Proiect Inginerie la Bucuresti. Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii superioare tehnice, are cunostinte de limba franceza si/sau engleza, preferabil si limba rusa, are, de asemenea, experienta in planificare inginerie si management de proiect. Candidatul ideal pentru acest post are cunostinte despre vehicul, preferabil despre regulile, procedurile si constrangerile intalnite in proiectarea si validarea vehiculelor, e riguros si organizat.

Tot la Bucuresti Renault mai recruteaza pe postul de lider inginerie, in aceasta perioada. Candidatul ideal este absolvent de studii superioare tehnice, are experienta in conceptie (CATIA V5), vorbeste limba franceza si limba engleza, preferabil si limba rusa. Candidatul potrivit pentru acest post are cunostinte in domeniul iluminatului auto, demonstreaza ca poate prioritiza, coordona si planifica activitatile din aceasta nisa. Pana pe 9 noiembrie puteti trimite candidaturile pentru acest post.

Renault mai recruteaza in aceasta perioada pe postul de specialist Materiale Calcule si Procedee Inginerie la Bucuresti. Te califici pentru acest post daca esti absolvent de studii superioare tehnice (IMST, TCM AR, Facultatea Inginerie in Limbi Straine, Mecanica si Mecatronica, Inginerie aerospatiala-structura), ai cunostinte despre incercari mecanice pentru determinarea proprietatilor de material (curba de material, legea lui Hooke, modulul lui Young), ai cunostinte despre comportamentul mecanic al materialelor plastice si metalice, mai ai cunostinte generale despre metoda elementelor finite (teorie si aplicare), precum si cel putin 2 ani experienta in domeniu.

Renault mai cauta in aceasta perioada candidatul ideal pentru postul de specialist Simulare Numerica Electricitate/Electronica/Electrotehnica/Automatica la Bucuresti. Te califici pentru acest post daca ai minimum 3 ani experienta in unul din domeniile: automatizari, electrotehnica sau electronica si daca ai cunostinte de automatica, electronic si electrotehnica.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos