Aftele bucale reprezinta o afectiune care provoaca mici ulceratii dureroase in cavitatea bucala, de obicei in interiorul buzei, pe obraji sau limba. Acestea afecteaza aproximativ 20% din populatie.Exista un leac care poate sa faca adevare miracole actionand rapid si calmand durerile la nivel bucal, conform leacurilenaturii.

Este vorba de uleiul din arborele de dafin ale carui proprietati antiseptice, antifungice si stimulatoare sunt recunoscute atat  de medicina traditionala cat si de medicina moderna.

Cea mai banala reteta care iti readuce bucuria de a gusta cele mai bune alimente fara a avea neplacerea aftelor sau alte inflamatii la nivelul gurii are in compozitie utilizarea a unei picaturi de ulei esential de dafin amestecat cu 10 ml de ulei excipient, iar combinatia o aplicati cu betisor cu vata pe zona afectata de trei sau patru ori pe zi.

In niciun caz nu administrati uleiul esential pentru uz intern si nici fara a fi diluat in ulei excipient. Daca nu va trece cu uleiul de dafin in patru zile atunci este cazul sa apelati la un medic specialist in vederea intocmirii unui set de analize.

Daca vrei sa-ti culegi singur fructele si sa incerci sa prepari propriul unt de dafin este bine sa tii minte ca se coc in lunile octombrie si noiembrie. In acelasi timp poti sa culegi si frunzele de dafin care prin infuzie iti pot elibera acest ulei esential cu efecte miraculose asupra afectiunilor la nivel bucal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.