Ghimbirul (Zingiber officinale) este natural, disponibil pretutindeni si are un pret accesibil. Functioneaza rapid (in cazul anumitor persoane are chiar un efect instantaneu), dar cel mai bine ar fi sa-l iei cu putin timp inainte de a pleca la drum.

Pentru majoritatea oamenilor, ghimbirul este o alegere sigura, fara efecte secundare. Cu toate acestea, el este contraindicat daca luati anticoagulante (de exemplu, aspirina). Ghimbirul nu trebuie utilizat impreuna cu medicamente care subtiaza sangele si tocmai de aceea ideal ar fi sa consulti un medic inainte de a apela la acest remediu, scrie andreearaicu.

Conform unui studiu facut in 2003 si publicat in American Journal of Physiology persoanele care luau un supliment cu ghimbir inainte de a se da intr-o cursa dintr-un parc de distractii sufereau mai putin din cauza raului decat cei care nu luau nimic. Ca sa previi aparitia raului de masina ar trebui sa iei intre 1000 si 2000 de miligrame de ghimbir cu aproximativ o ora inainte de a pleca spre destinatia de vacanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.