Gabriel Cotabita a fost externat joi, dupa 27 de zile de tratament in Spitalul Elias din Capitala. Starea acestuia este ameliorata, urmand sa continue tratamentul de recuperare in ambulatoriu, conform Mediafax.

„Starea la externare este ameliorata. Din punct de vedere cardiologic, Gabriel Cotabita este purtator de defibrilator automat, pentru prevenirea recurentei aritmiilor severe. Psihic şi neurologic are un status net ameliorat fata de internare”, a spus directorul medical al Spitalul Clinic de Urgenta Elias, potrivit Mediafax.ro.

Gabriel Cotabita va continua recuperarea in ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic sau ori de cate ori este nevoie, a mai spus doctorul Dana Safta.

Directorul medical a precizat ca Gabriel Cotabita a beneficiat de asistenta medicala gratuita.

„Pacientul a beneficiat de asistenta medicala complet gratuita, asigurata prin sistemul public de sanatate”, a spus dr. Dana Safta.

Gabriel Cotabita le-a facut marturisiri cutremuratoare apropiatilor despre ce i s-a intamplat in perioada de coma.

“Am fost in lumea de dincolo si drumul inapoi a fost unul greu. In timp ce ma aflam in coma, mi-am revazut intreaga viata, de cand eram copil, amintirile din tinerete, apoi inceputurile carierei, momentele triste, dar si cele frumoase prin care am trecut. L-am vazut si pe tata, care a murit in urma cu multi ani”, le-ar fi marturisit el apropiatilor, conform libertatea.

Gabriel Cotabita a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca in 8 mai, dupa ce a fost gasit in stop cardio-respirator, in stare de inconstienta, intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala.

Cotabita a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.