Acasă Sanatate REMEDIILE MIRACULOASE care te pot ajuta in problemele date de SCHIMBARILE VREMII!

REMEDIILE MIRACULOASE care te pot ajuta in problemele date de SCHIMBARILE VREMII!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Schimbarile vremii afecteaza an de an milioane de oameni din lumea intreaga, deoarece organimsul uman slabit din punct de vedere imunitar resimte din plin impactul schimbarilor meteorologice bruste.

„Ma dor oasele, e clar ca se schimba vremea”, iti spui adesea.

Totul depinde de capacitatea organismului tau de a se adapta la diverse fenomene atmosferice, de la schimbarile bruste de temperatura si presiune pana la anotimpuri.

Daca organismul este tanar si sanatos, atunci impactul schimbarilor meteorologice bruste nu va fi foarte mare, iar resursele biologice de adaptare generala vor permite ca aceste fenomene sa treaca neobservate.

Meteodependentii acuza unele din urmatoarele simptome: ameteli, vertij, senzatie de sufocare si de greutate in piept, palpitatii, dureri ale oaselor, ale articulatiilor, ale mainilor si picioarelor, crize reumatice, dureri de cap, migrene, insomnii sau somn intrerupt, transpiratie excesiva, disconfort, anxietate, irascibilitate, depresie, stare de slabiciune, colici, crampe abdominale etc.

Temperatura influenteaza starea persoanelor cu probleme cardiovasculare si reumatice. Expunerea brusca la frig provoaca uneori dureri la nivelul mainilor si picioarelor, iar expunerea dintr-o data la caldura va produce in organism o vasodilatatie, valorile tensiunii arteriale incepand sa scada, putand declansa dureri anginoase si stari de lesin.

Presiunea atmosferica are influente asupra oxigenarii sangelui si asupra circulatiei sangvine. O presiune atmosferica scazuta antreneaza o accelerare a batailor inimii si o crestere a tensiunii arteriale. O presiune crescuta scade frecventa respiratiei si favorizeaza oxigenarea sangelui.

Ionii din aer, negativi si pozitivi, sunt repartizati aproximativ in mod egal. Atunci cand aeroionizarea este cu preponderenta pozitiva, corpul nostru poate suferi. Aeroionizarea negativa este de preferat, cele mai mari sanse sa o gasesti fiind seara. Primavara este anotimpul in care beneficiem la maximum de aeroionizare negativa.

Din punct de vedere psihologic, ceata antreneaza diverse reactii neurovegetative, mergand pana la anxietate si depresie.

Continuarea pe esibian.ro!