Acasă Sanatate Remedii ayurvedice prin care iti poti recapata energia: Terapia cu apa sarata!

Remedii ayurvedice prin care iti poti recapata energia: Terapia cu apa sarata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In cazul in care te afli in cautarea unei modalitati prin care iti poti recapata energia si prin care poti scapa de probemele digestive, terapia cu apa sarata poate reprezenta pentru tine un ajutor de nadejde. Scopul acestei terapii este acela de a-ti detoxifia organismul si de a trata racelile obisnuite, hipertensiunea arteriala, afectiunile digestive, febra si nu numai.

Inceperea acestei terapii este recomandata inaintea unei retrageri spirituale, inaintea calatoriilor interioare profunde si inainte de a lua parte la un eveniment spiritual de o importanta majora.

Inainte de inceperea acestei terapii, inaintea inceperii oricarui tratament de mineralizare sau de vitaminizare a organismului sau de schimbare a dietei iti este recomandat sa elimini toxinele deja existente in organism pentru ca eficienta noului tratament sa fie mai puternica. Cum altfel ti-ai putea da seama daca aceasta terapie are efectul dorin in cazul in care adaugi lucruri noi deasupra celor vechi?

 

NOTA: aceasta terapie nu este recomandata persoanelor care sufera de forme avansate de ulcer, apendicita, tuberculoza gastro-intestinala sau cancer.

Inainte de purificare
In cazul in care ai probleme cu digestia, detoxifica-ti organismul cu un laxativ pe baza de plante, in conditii de siguranta, cu doua sau cu trei zile inainte de inceperea acestei terapii.

In timpul purificarii
Evita alcoolul, alimentele condimentate, alimentele prajite si orice alimente foarte grele pentru organismul tau in timpul acestei saptamani de terapie. Tracul tau digestiv isi va recapata starea sa naturala pe care o avea in copilarie. Hraneste-ti organismul saptamana aceasta in acelasi mod in care a-i hrani un copil mic care nu stie ce sa manance.

Reteta
2 litri de apa – se fierbe si se lasa sa se raceasca pana ajunge la aceasi temperatura cu a unui ceai bun de baut

O lingura de sare naturala de mare

Sucul de la o lamaie

O recipient de ½ litru

Ceas cu alarma – setat in fiecare dimineata la rasarit

Hartie igienica

Sarea care provine dintr-o sursa naturala are o eficienta mult mai mare de a va curata organismul in comparatie cu sarea iodata.

DA! Vei bea 2 litri de apa intr-o singura sedinta!

Programul zilnic al terapiei cu sare in pagina urmatoare

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos