Acasă Life Dezvoltare Personala Relatia dintre tine si situatia ta financiara – TEST

Relatia dintre tine si situatia ta financiara – TEST

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Banii te pot transforma intr-una dintre cele mai nesigure persoane sau intr-una dintre cele mai pline de incredere si de singuranta interioara. Banii pot aduce in viata ta frica sau generozitate. Care dintre acestea, depinde numai de tine. Cum poti sa accepti banii in viata ta fara sa cunosti aspectele negative de mai sus? Poti face acest lucru prin gasirea unor modalitati eficiente de a te elibera de frica si de celelalte nesigurante, in fata abundentei. Astfel banii vor produce schimbari pozitive in viata ta si vor circula liberi.

Pentru a-ti identifica stilul personal in care interactionezi cu banii, va prezentam cele cinci tipuri de persoane si caracteristicile predominante ale acestora:

1. Ingrijoratul

Igrijoratul, un autentic gospodar, detine o abilitate vicleana de a rezolva problemelor din viata sa, dar nu intr-un sens negativ. Aceasta persoana trebuie sa inteleaga ca ingrijorarea interioara nu face altceva decat sa scada imunitea, sa stimuleze productia hormonilor de stres si sa-i afecteze starea generala de sanatate si calitatea somnului. Este foarte important pentru aceasta persoana sa inteleaga necesitatea predarii in fata ingrijorarilor si sa nu-si saboteze abundenta financiara pe care o pot avea in lipsa acestui obicei.

Test: Esti “Ingrijorat”?

Imi fac griji in legatura cu situatia mea financiara in fiecare zi?

Citeste mai mult pe e-dimineata.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos