Acasă Utile Regulile simple care te pot ajuta sa scapi de saracie!

Regulile simple care te pot ajuta sa scapi de saracie!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru a scapa de saracie, este putin „sa faci ceva” sau „sa lucrezi undeva”. Anume aceasta este calea spre saracie. Pentru a fi bogat trebuie in primul rand sa indeplinesti urmatoarele reguli:

Toate problemele tale trebuie sa fie solutionate in cel mai scurt timp posibil, anume in momentul cand acestea necesita mai putine forte pentru a fi rezolvate. Fii hotarat. Gandeste mai putin si actioneaza mai repede!

Lucreaza mai putin pentru cineva. Cu cat mai mult lucrezi, cu atat mai rau traiesti! Adevarul este ca eu nu cred ca munca este ceea ce iti place sa faci.
Daca vrei sa ai bani, adu pe piata un lucru nou valoros, iar oamenii singuri iti vor da bani. Insa cantitatea lor depinde de cat de convingator prezinti valoarea acestui produs.

Lucreaza doar din interes. Uita chemarile despre cultura corporativa sau loialitatea firmei. Firma intotdeauna va beneficia de pe urma muncii tale, altfel tu nu ai fi fost acolo.
Gandeste-te cum sa obtii minim 50.000$ lunar. Se accepta si mai multi. in niciun caz mai putin.
Oamenii vor veni la tine prin intermediul altor oameni. Comunica!
Un mediu saracacios atrage saracie. Chiar si oamenii bogati au in compania lor „rude, prieteni sau alti oameni”, care, daca nu scapa cu maiestrie de ei, ii pot lasa foarte usor fara bani. Daca esti un om sarac, cei din anturajul tau nu ii vor iubi, nu ii vor respecta si unii chiar ii vor detesta pe cei bogati. intotdeauna trebuie sa comunici cu invingatori si Optimisti. Da, exact cum am scris: invingator si Optimisti.

Saracia apare atunci cand fugi de responsabilitati!

Daca ai putini bani, trebuie sa iti lansezi o afacere. Daca nu ai bani deloc, trebuie sa initiezi o afacere chiar acum! Identifica probleme si gaseste solutii eficiente pentru ele. Cele mai bune idei transforma-le in proiecte de business pe care sa le propui investitorilor.

Drumul catre bogatie poti sa ti-l faci doar prin venituri pasive! Sa explic: acesta este tipul de venit pe care il obtii indiferent de cat de mult efort depui. Creaza-ti o afacere de unde sa obtii un venit pasiv si bucura-te de viata!

Studiaza biografiile si gandurile celor mai bogati oameni ai planetei.
Raspunde la urmatoarele intrebari: „Prin ce sunt eu unic? Care este sensul vietii mele? Ce as fi facut daca as fi fost bogat?”. Raspunde sincer! Puterea, energia, pasiunea la aceste intrebari, aparute din sensul propriei vieti – pot face minuni!
Visele – sunt tot ce conteaza in viata! Viseaza si crezi in visele tale! Omul moare atunci cand inceteaza sa mai viseze.

Ajuta oamenii! Nu pentru bani, dar din inima. insa! Ajuta doar oamenii pe care vrei sa ii ajuti. Nu neaparat rude sau cunoscuti.

Spune complimente! Pur si simplu cand intalnesti pe strada o femeie, spune-i ca are o coafura frumoasa, pe un barbat lauda-l ca are un corp atletic, sunt atatea motive pentru care ai putea sa faci un compliment. Asta intotdeauna iti va da mai multa incredere in sine si tie si persoanei care ii spui aceste cuvinte!

Scrie intr-un jurnal toate realizarile tale! Obietivele si esecurile se memoreaza mult mai bine decat victoriile si succesele. Daca intr-o zi ti-a pierit tot cheful de a merge mai departe – citeste acest jurnal!

si ultimul sfat. Niciodata, niciodata, niciodata nu lasa mainile jos! Cu orice dusman, iar saracia este un dusman al omului – trebuie sa te lupti pana la final, fara mila fata de dusman si fata de tine, arata dozadesucces.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos