Acasă Stirile zilei Regulile de viata din intelepciunea straveche indiana care iti aduc fericirea!

Regulile de viata din intelepciunea straveche indiana care iti aduc fericirea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Codul etic al indienilor din America de Nord ne poate inspira toate schimbarile importante si gandirea despre viata, scrie spasique.com.

Trezeste-te odata cu soarele si roaga-te. Rugati-va singuri. Rugati-va des. Universul va va auzi rugaciunile la un moment dat.

Fiti toleranti fata de cei care si-au pierdut calea. Ignoranta, mania si gelozia provin din sufletele pierdute. Rugati-va sa-si gaseasca din nou calea cea dreapta.

Gaseste-te pe tine. Nu permite celorlalti sa-ti dirijeze calea. Este doar calea ta! Restul poate merge cu tine, dar nimeni nu poate merge in fata ta.

Fii atent la oaspetii din casa ta. Ofera-le cele mai bune mancaruri, patul cel mai bun, fii corect si atent cu ei.

Nu luati ceea ce nu va apartine, indiferent daca este vorba de comunitate, natura sau cultura. Nu meriti ceva daca nu l-ai castigat. Nu este al tau.

Respectati tot ce este pe Pamant: oamenii, animalele si plantele.

Respectati parerea celorlalti, dorintele si cuvintele lor. Nu-i intrerupeti niciodata pe ceilalti in timp ce vorbesc, nu ii contraziceti, nu radeti de ei. Fiecare trebuie sa aiba dreptul la opinia personala.

Nu vorbiti niciodata de rau alte persoane. Energia negativa pe care o trimiteti va reveni de trei ori mai puternica.

Toti oamenii fac greseli. Fiecare greseala poate fi iertata.

Gandurile negative creeaza boala mintii, a corpului si a spiritului. Practicati optimismul.

Natura nu este a noastra, ea face parte din noi. Natura este parte a familiei noastre globale.

Copiii sunt viitorul. Planteaza iubire in inimile lor, creste-i cu intelepciune si invata-i despre viata. in timp ce cresc, oferiti-le spatiul de care au nevoie.

Evitati sa provocati suferita in inimile oamenilor. Durerea se va intoarce la tine.

Fii mereu cinstit.

Mentine-ti echilibrul. Mental, spiritual, emotional si corporal. „Eu“ trebuie sa fie puternic, curat si sanatos. Invita-ti corpul sa-si revigoreze mintea. Creste-ti spiritualitatea pentru a-ti vindeca ranile emotionale, arata adevarul.

Decideti constient ce veti fi si cum veti fi, cum veti actiona si veti sta in spatele actiunilor voastre. Fii responsabil de propriile actiuni.

Respectati intimitatea si spatiul personal al altora. Nu interfera in trairile altora, mai ales nu in spatiul sacru si spiritual. Este interzis,

Fii sigur pe tine. Nu puteti sa aveti grija si sa ii ajutati pe ceilalti daca nu va ingrijiti si daca nu va ajutati pe voi mai intai.

Respectati convingerile religioase ale altora. Nu ii fortati pe altii sa creada in religia voastra.

impartaseste-ti fericirea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAdevarul despre paine a iesit la iveala! Vezi singurul tip de paine pe care ar trebui sa-l mancam ca sa evitam orice risc de imbolnavire!
Articolul următorPreparatul natural care scade glicemia recomandat chiar si de medici! Toti diabeticii trebuie sa afle asta!