Acasă Life Dezvoltare Personala Recunoaste-ti ignoranta si fa o revolutie a propriei persoane… chiar acum!

Recunoaste-ti ignoranta si fa o revolutie a propriei persoane… chiar acum!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intr-o lume in care majoritatea oamenilor sunt asa de conditionati de cultura nesanatoasa care nu intelege egalitatea sau eradicarea saraciei, nici macar ca si parte a vietii sociale ci le vede pur si simplu ca si cum asa ar fi normal, trebuie sa ai cateva tactici pentru a preveni caderea in ceea ce se numeste ignoranta. Asadar, iata patru modalitati pentru a ramane treaz si digilent in timp ce restul lumii doarme.

MENTINETI INTEROGATORIUL AUTORITATII LA CEL MAI INALT NIVEL

„Nu exista respect pentru autoritatea altora pentru ca intotdeauna sunt autoritati contrare care trebuie gasite.” Bertrand Russell

Mentineti impiedicarea perturbatorilor si distanta cu cei care consimt. Amestecati. Pastrati inchisoarea in care v-ati nascut intr-o perspectiva in care sa o depasiti mereu. Zilnic incercati sa dovediti ca Noam Chomsky greseste prin: „In general populatia nici macar nu stie ce se intampla si nici macar nu stie ca nu stie.” Cel putin recunoaste-ti ignoranta. Acesta ete un inceput foarte bun. Nu este vina ta ca ai fost ignorant pana acum deoarece sistemul este configurat in asa fel incat sa patreze oamenii ignoranti pentru ca la putere sa ajunga cat mai putini si doar cei puternici. Cu totii ignoram foarte multe lucruri. Intreaba-i pe toti. Intreaba-i pe colegii tai, pe profesorii care sunt mai interesati de bani decat de predarea materiei, pe parintii care incearca sa ii pazeasca pe copii de stiinta „taboo”, pe politisti care cu siguranta nu va au la inima pentru ca aplica legea, pe politicienii care pentru putere si mandrie sunt in stare sa calce pe cadavre.

Mai presus de tot intreaba-te pe tine insuti. Pune-te pe un scaun imaginar si interogheaza-te cu privire la viziunea asupra lumii la cel mai inalt nivel. Intreaba-te daca simti sensul in care functioneaza lururile. Singura modalitate de a ramane in fata schimbarii este raspunsul la intrebarea ce se va schimba, iar acesta trebuie sa fie unul sanatos.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos