O realitate socanta din taberele de refugiati a fost scoasa la iveala de catre ong-urile germane! Potrivit unui articol publicat de gatestoneinstitute.org citat de aktual24.ro sute de femei sunt agresate sexual si violate in taberele de refugiati iar autoritatile nu iau nici un fel de masuri. Ba mai mult decat atat, multe femei din Germania sunt violate de catre solicitanti de azil din Africa, Asia si Orientul Mijlociu. Multe dintre agresiuni sunt minimizate de catre autoritatile germane si de catre presa nationala, aparent pentru a evita starnirea unor sentimente anti-imigratie.

Cele mai multe dintre violuri au loc in adaposturile mixte in care, din cauza lipsei de spatiu, autoritatile germane au cazat la un loc femei si barbati care impart atat zona de dormit, cat si toaletele. Multe dintre victime se tem de represalii, motiv pentru care pastreaza tacerea, sustin asistentii sociali.

Pe data de 18 august, patru ONG-uri care militeaza pentru drepturile femeilor, dar si care ofera asistenta sociala au trimis partidelor politice o scrisoare prin care avertizeaza asupra inrautatirii situatiei femeilor si copiilor in adaposturile pentru refugiati.

„Afluxul tot mai mare de refugiati a complicat situatia femeilor si a tinerelor de la centrul de primire din Giessen (HEAE) si in filialele sale. Practica de a oferi cazare in corturi mari, lipsa unor toalete separate, incaperi care nu pot fi blocate, lipsa unor adaposturi sigure pentru femei si fete tinere sunt factori care cresc vulnerabilitatea femeilor si a copiilor in HEAE. Aceasta situatie nu face decat jocurile celor care atribuie femeilor un rol subordonat si care le considera pe cele care calatoresc singure drept un ‘vanat salbatic’. In consecinta, au loc numeroase violuri si agresiuni sexuale. Primim, de asemenea, un numar tot mai mare de reclamatii legate de prostitutie fortata. Trebuie subliniat: Acestea nu sunt cazuri izolate. Femeile reclama ca, atat ele, cat si fiicele lor, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. Drept urmare, multe femei dorm in haine de strada. Femeile sustin ca evita sa foloseasca toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol si de jaf”, se arata in scrisoare.

Reprezentantii ONG-urilor sustin ca multe dintre femei s-au bucurat ca pot fugi din tara in care s-au confruntat cu experiente traumatizante, considerand ca, odata ajunse in Europa, sunt in siguranta. Insa nu este deloc asa.

Femeile si fetele tinere adapostite intr-o tabara de refugiati din Bayernkaserne, o baza militara din Munchen, sunt violate si obligate sa de prostitueze zilnic, anunta organizatiile pentru drepturile femeilor. Desi centrul dispune de camere separate pentru femei, usile nu pot fi blocate si barbatii pot patrunde oricand in incaperi si in toalete.

Aproximativ 80% dintre refugiati sunt barbati, anunta Bayerischer Rundfunk, care scrie ca refugiatii care obliga femei sa se prostitueze le vand pentru 10 euro.

„Suntem cel mai mare bordel din Munchen”, a spus un asistent social descriind astfel tabara de refugiati de la Bayernkaserne.

Politia insista ca nu are nici o dovada ca violurile au loc, desi un raid facut in centru a scos la iveala faptul ca politistii pusi sa asigure securitatea taberei se ocupau cu traficul de droguri si de arme si inchideau ochii la actele de prostitutie.

Zeci de alte cazuri de viol si tentative de viol, pentru care politistii cauta „autori straini”, sunt si acum nerezolvate.

Din cei 411.567 de refugiati/migranti care au intrat in acest an in Uniunea Europeana, 72% au fost de sex masculin. Cel putin 80% dintre refugiati sau migrantii sunt musulmani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.