Decizia de a face un vaccin anume iti apartine si nu ar trebui  sa te lasi influentat, pentru ca efectele secundare ale vaccinului le poti vindeca cu greu.

Acestea pot induce: probleme autoimune, alergii, astm, ADHD, autism si multe alte afectiuni neurologice, inclusiv moartea subita a pacientului…

Probabil ca medicul tau nu te va informa cu privire la pericolele vaccinarii, nimanui nepasandu-i ca tu ai putea sa te confrunti cu anumite probleme serioase ale sanatatii, imediat dupa vaccinare. Din pacate, doar tu vei fi responsabil de ceea ce i se intampla copilului tau sau tie, dupa ce te-ai vaccinat.

Inainte de a lua o decizie, ar trebui sa te gandesti daca VACCINAREA este ceva indicat, pentru tine si familia ta.

ACESTEA sunt 10 MOTIVE pentru care NU ar trebui sa te vaccinezi:

1. Vaccinurile nu s-a dovedit niciodata a fi sigure sau necesare. Studiile despre vaccinuri sunt de obicei conduse de companiile farmaceutice, care compara efectele seucndare, de la un pacient la altul. Din pacate, niciodata nu au fost realizate teste care sa arate cat de sigure sunt aceste vaccinuri. Eficacitatea lor nu poate fi demonstrata decat atunti cand cineva este expus bolii, prin intermediul vaccinarii. Se poate masura acest lucru doar in functie de productia de anticorpi, in acel moment.

Continuarea pe doctorsanatate.ro!

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.