Cat mai dureaza IARNA? Marmotele se contrazic in privinta sosirii primaverii!

Marmotele care prezic venirea primaverii in SUA se contrazic in aceasta privinta, astfel cea din Pennsylvania a anuntat inca sase saptamani de iarna, iar marmota din New York a prezis sosirea rapida a primaverii.

Phil, marmota din Punxsutawney (Pennsylvania, est), cea mai celebra din toate, si-a vazut umbra dupa ce a fost trezita in cadrul ceremoniei traditionale anuale, care dateaza din 1887, a anuntat Bill Deeley, sef al clubului „Punxsutawey Groundhog Club”, mentionat de AFP. Concluzia — inca sase saptamani de iarna.

Click pe aceeasi tema:  NASA a facut ANUNTUL asteptat de tot GLOBUL! In ce an va ajunge primul om pe MARTE! VIDEO

In schimb Chuck, marmota mai putin celebra de la gradina zoologica din Staten island (New York), nu si-a vazut umbra, ceea ce anunta venirea rapida a primaverii. „Chuck, vreau sa iti multumesc pentru aceasta veste buna”, i-a spus primarul Bill de Blasio, care a prezidat ceremonia, in contextul in care orasul a fost afectat luni de ninsori si ploi soldate cu polei. In acest an, Chuck a facut prezicerea intr-o cutie transparenta fiindca in 2014 primarul a scapat din maini marmota, care a murit dupa cateva saptamani.

Click pe aceeasi tema:  Zece COMPANII pentru care merita sa muncesti in AMERICA!

O a treia marmota, Chuckles, din Manchester (Connecticut, nord-est) si-a vazut si ea umbra luni, lasand sa se inteleaga ca iarna va mai dura.

Sursa: agerpres.ro

Citeste caplimpede

spre