Ca unele companii de telefonie mobila sunt lipsite de scrupule nu mai este nimic nou. De la facturi umflate, roaming la tarife incredibile si pana la prelungirea tacita a contractelor, ceea ce reprezinta un abuz de incredere, companiile de telefonie mobila fac orice ca sa va ia banii luna de luna. Ceea ce s-a intamplat cu acest tata este insa de-a dreptul revoltator.

Un tata indurerat a primit cel mai dur raspuns de la o companie de telefonie mobila dupa ce acestia au refuzat sa rezilieze abonamentului fiului sau decedat.

Ben Fitchett in varsta de 14 ani, avea telefonul mobil la el atunci cand a sarit de pe un pod si s-a sinucis.

Peter, tatal baiatului, a incercat sa rezilieze contractul pentru abonamentul fiului sau, insa a primit urmatorul mesaj: ”Puteti sa vindeti telefonul si accesoriile pentru a plati taxa de reziliere”.

Potrivit Daily Mail, Peter Fitchett le-a raspuns si a publicat toata povestea pe pagina sa de Facebook. La scurt timp, aceasta conversatie a ajuns virala si imediat a fost contactat de compania de telefonie mobila care si-a cerut scuze si a reziliat contractul.

Insa intre solicitare si data rezilierii a trecut o luna. Peter spune ca acum el si sotia lui se gandesc sa-si faca abonamente la alta companie de telefonie mobila, dupa “compasiunea” pe care a aratat-o compania pentru tragedia lor.

sursa: jurnalul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.