Acasă Politic Razboi total intre Rares Bogdan si Ponta Ghita

Razboi total intre Rares Bogdan si Ponta Ghita

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Razboi total intre Rares Bogdan si Ponta Ghita dupa ce ultimele dintre burtierele de o virulenta extrema afisate in data de 18 februarie 2015 de Realitatea TV la emisiunea „Jocuri de Putere” au sunat cam asa „Ultima zvarcolire a impostorului”/ „Neamul lui Ponta, dus la DNA”.

Directorul postului, Rares Bogdan, si-a inceput emisiunea cu clipul celor de la „Parazitii”, „Jos cenzura!”, in timpul caruia au fost afisate mai multe mesaje dure la adresa premierului Ponta. Iata doar cateva dintre acestea:

Rares Bogdan a afirmat ca Victor Ponta „a asmutit” de ieri trei institutii impotriva Realitatea TV:

– CNA – care a introdus pentru astazi la 10.30 pe ordinea de zi „la presiunea lui Ponta” subiectul Realitatea TV – Realitatea Plus

– Oficiul pentru Spalarea Banilor si

– Serviciul anti-Frauda al ANAF

De la ce a pornit „razboiul total” declansat de Rares Bogdan impotriva lui Victor Ponta?

De la declaratia premierului facuta ieri la pranz, in care a facut afirmatii repetate la adresa unei„televiziuni evazioniste”, o televiziune care il ataca permanent pentru ca „nu vrea sa-si plateasca taxele la stat”.

Rares Bogdan afirma ca supararea premierului Ponta provine de la faptul ca Realitatea TV a tratat pe larg subiectul anchetei DNA la firma cumnatului sau, in timp ce „alte televiziuni au tras heblul pe acest subiect”, dand exemplul momentului penibil de la Antena 3.

„Ati vrut razboi, aveti razboi! De acum incolo ma voi ocupa personal de dvs” – a anuntat Rares Bogdan.

Sursa: reportervirtual.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos