Acasă Sanatate Modul miraculos in care Postul poate sa vindece cancerul!

Modul miraculos in care Postul poate sa vindece cancerul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cancerul este cea mai de temut boala a omenirii, fiind principalul ucigas in foarte multe tari dezvoltate.

Este evident ca metodele conventionale de tratare a acestei maladii dau gres, tocmai de aceea din ce in ce mai multi oameni se indreapta catre tratamentele naturiste, care de cele mai multe ori au rezultate remarcabile.

Asa ca, in loc sa distrugem sistemul imunitar cu tratamentele alopate, ar fi mai bine sa il regeneram, astfel incat vom ajuta organismul sa se vindece de la sine, prin infinita sa intelepciune.

POSTUL versus MANCATUL in EXCES

In zilele noastre, ironia este ca oamenii mananca in exces, consumand zilnic mii de calorii „goale”, dar cu toate acestea organismul lor este flamand. De ce? Pentru ca nu consuma ceea ce trebuie, fast-foodul si mancarurile pe baza de carne fiind predominante in dieta unui om obisnuit. Aceasta dieta nu face decat sa epuizeze sistemul imunitar si unde mai pui ca 80% din activitatea acestuia este relationata cu intestinele si stomacul…Asa ca nutritia joaca un rol esential in starea noastra de bine.

Din cauza malnutritiei, sistemul imunitar impreuna cu cel digestiv sunt nevoite sa faca un efort extrem pentru a
digera aceasta mancare daunatoare. Asta inseamna ca organismul va avea mai putina energie pentru a se detoxifia si a „repara” celulele, organele sau tesuturile suferinde.

Ce se intampla atunci cand tinem POST?

Atunci cand organismul nu este nevoit sa-si consume energia in procesul de digestie, isi foloseste puterea pentru a ajuta corpul sa se detoxifice.

Atunci cand postesti ( fie ca o faci doar cu apa sau bei si sucuri naturale de legume si fructe), corpul incepe sa foloseasca grasimile de rezerva drept sursa de energie. La inceput, organismul se va elibera de tesuturile bolnave, nutrientii in exces si toxinele acumulate in timp. Acest proces creeaza un mediu propice vindecarii, in acest fel trupul incepe sa „repare” si sa regenereze diferite zone ale corpului, inclusiv sistemul digestiv si cel imunitar.

POSTUL si efectele sale asupra CANCERULUI >>>>

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos