Acasă Stirile zilei RATB pune CONTROLORI PERMANENTI in fiecare masina

RATB pune CONTROLORI PERMANENTI in fiecare masina

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

RATB a initiat proiectul pilot pe liniile expres 780 si 783, prin care in fiecare masina de pe liniile respective va fi prezent un responsabil permanent cu controlul biletelor de calatorie.

In prima luna, proiectul de pe cele doua linii s-a bucurat de un real succes, precum si de aprecierea calatorilor care utilizeaza traseele respective.

Astfel, Regia Autonoma de Transport Bucuresti a extins pe linia 254 proiectul pilot initiat pe liniile expres 780 si 783, un controlor facand verificari in fiecare autobuz care circula pe aceste trasee, iar in perioada urmatoare va fi implementat pe toate liniile de transport public ale RATB.

Proiectul pilot initiat de RATB a inceput in luna iulie, pe liniile expres 780 si 783, fiind apreciat de calatorii care circula pe traseele respective, se arata intr-un comunicat de presa al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor RATB, proiectul doreste imbunatatirea serviciilor oferite calatorilor, prin aplicarea unor noi proceduri de monitorizare a activitatii de control si crearea unor conditii de transport civilizat.

„Ca urmare a aplicarii noii metode de monitorizare a activitatii de control, calatoriile frauduloase pe aceste linii au fost eliminate, iar validarile au crescut semnificativ. De asemenea, s-a inregistrat si o crestere a incasarilor la punctele de vanzare situate pe traseul liniilor expres, datorita prezentei permanente a agentului de control in mijloacele de transport”

a precizat RATB.