Procurorii DNA l-au declarat incompatibil pe avocatul Pavel Abraham, care îl apăra pe Gheorghe Ștefan  în dosarul Microsoft. Acum Gheorghe Ștefan trebuie sa-si schimbe din nou strategia. Acesta dupa ce in 4 luni de arest preventiv, cel supranumit Pinalti spera să iasă cu ajutorul denunțurilor, așa că s-a pus pe scris, la sfatul lui Pavel Abrahm. 

Avocatul Pavel Abraham a fost escortat afară din DNA, iar lui Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, i s-a pus apărător din oficiu, până ce el își va alege altul. Asta după ce procurorii DNA au descoperit că Pavel Abraham o reprezenta și pe Luminița Mazilu, o avocată care l-a denunțat pe Pinalti. Ori procurorii DNA au constatat că avocatul Pavel Abraham reprezenta și denunțătoarea, dar și denunțatul din același dosar. Surse din DNA precizează că va fi sesizat și Baroul în cazul lui Pavel Abraham. Pe de altă parte, Abraham le-a pus în vedere procurorilor din dosarul DNA că le va face plângere pentru abuz în serviciu.

Toată această situație a avut un deznodământ și mai grav pentru Gheorghe Ștefan. Când acesta se hotărâse să facă, în sfârșit, după patru luni de închisoare, un denunț, pentru a fi eliberat, procurorii i-au comunicat că nu mai au nevoie, precizând că au deja suficiente probe în dosar.

Ulterior, Pinalti și l-a ales avocat pe Cătălin Dancu. Pinalti a fost supus astăzi și unei confruntări cu omul de afaceri Dinu Pescariu, fost tenisman, denunțător în dosarul Microsoft.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.