Acasă Stirile zilei Rasturnare de situatie in cazul mortii actritei Stela Popescu! Dezvaluirea Monicai Pop...

Rasturnare de situatie in cazul mortii actritei Stela Popescu! Dezvaluirea Monicai Pop te va pune pe ganduri!

Profesor Doctor Monica Pop face o declaratie de presa in care prezinta cazul unei femei in varsta de 35 de ani din Polovragi, GORJ, si a copilului sau in varsta 8 ani, intepat in ochi cu un cutit. victime ale violentei domestice, la Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, vineri, 10 aprilie 2015. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO Utilizare exclusiv editoriala.
Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cunoscutul medic oftalmolog Monica Pop a scris pe pagina sa de Facebook ce s-ar fi intamplat inainte cu o seara de moartea actritei Stela Popescu.

„Stire bomba!!!!!

Aflu ca, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformata si atrasa la o „copie” ! In plus, ca nu i-au trimis masina, ca a asteptat citeva ore, TOATE A ESTEA PROVOCINDU-I O STARE NERVOASA CU URMARILE CUNOSCUTE!

Deci, se pare ca NU ERA INCOERENTA SI CA, IN REALITATE SI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS IN ALTA PARTE! („de ce m-ati adus aici”, „m-am tot imbracat si m-am tot coafat”, etc!) Foarte revoltata de ce s-a intimplat de fapt!

Nu era nici un afis, nici o sigla cu denumirea galei, asa cum s-a spus ca se numea!

Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat si inregistrat la OSIM! Acolo se pare ca era altceva! Si ca au fost premiati si BARBATI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!

E INCREDIBIL! DACA E ASA! SA RASPUNDA CEI IMPLICATI! Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevaratei Gale a Femeilor de Succes, organizata anual ! Daca e adevarat, (si asa pare a fi) cum si de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PINA ACUM?!!!”, scrie Monica Pop.

Organizatoarea evenimentului Gala Femeilor de Succes a postat un mesaj pe contul de socializare, unde a explicat totul. Mihaela serban a scris mesajul la scurt timp dupa moartea actritei Stela Popescu.

„Am sa fiu la fel de obiectiva si am sa spun ADEVARUL despre confuzia creata cu ultima aparitie a doamnei Stela Popescu la un eveniment confuz, crezand ca este vorba despre adevarata Gala Femei de succes, care este un proiect national protejat! Ultima mea comunicare cu doamna Stela Popescu a fost foarte coerenta, nu era deloc incoerenta cum a spus o anumita televiziune! Eu am vb cu domnia sa si am invitat-o la Gala Femei de succes cu doua saptamâni in urma, dansa spunandu-mi ca va veni cu drag si la aceasta editie, deoarece a participat la o serie de editii inca din 2003 si i-a placut foarte mult! Noi intotdeauna am comunicat si colaborat foarte frumos! Eram foarte apropiate si ne sfatuiam cu galele, ca perioade, sa poata participa! Urma sa facem gala pe 5 decembrie, dar la rugamintea unor mari artisti, care au filmari in aceste perioade, am amanat gala cu inca o saptamana in luna decembrie! Am revenit cu telefon la domnia sa acum 2 zile, sa-i spun ca am amanat gala si urmeaza sa aiba loc o saptamana mai tarziu in decembrie, dar domnia sa era foarte suparata cand am sunat-o! Mi- a explicat coerent si clar ca a mers cu o seara inainte la un eveniment fals, crezând ca este vorba de adevarata Gala Femei de succes si acolo s-a suparat foarte mult, cand a vazut ca nu era aceeasi gala, nu erau aceeasi organizatori si a fost tratatata cu indiferenta ca nu i s-a trimis nici macar o masina, iar dansa s -a pregatit, s-a coafat si a stat 2.30 minute imbracata, asteptand sa fie luata de acasa, asa cum faceam eu de fiecare data! A crezut ca am pus pe altcineva din organizare sa o sune de la gala noastra adevarata si de aceea in final s-a dus! Se crease o mare confuzie! Nu este drept sa se spuna despre doamna Stela Popescu ca nu mai era coerenta la ultimul eveniment la care a aparut, asa cum a prezentat aseara la Kanal D! Doamna Stela era foarte coerenta , dar nu-si gasea cuvintele de suparare pe organizatorii evenimentului, pentru ca domnia sa a crezut ca vine la Adevarata Gala Femei de succes si a nimerit la un eveniment confuz, care nu a tratat-o cu respect!Nu i-au trimis macar un taxi, la valoarea dansei si s-a simtit extrem de jignita! Îmi pare rau pentru ce s-a intamplat doamna noastra draga, Stela Popescu! Eu si echipa mea din organizare am tratat-o intotdeauna cu mare respect si am luat-o mereu de acasa, ca si pe doamna Tamara Buciuceanu si alti mari artisti in varsta! !Asa au tratat o mare actrita in ultimele clipe de viata! Nu pot sa spun decat sa le fie rusine celor care nu respecta valorile nationale si incerca sa copieze marile proiecte de pe piata! Este inuman ce s-a întâmplat!”,  a scris organizatoarea evenimentului.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos