O fotografie socanta de pe un pachet de tigari face ca familii din Romania, Austria si Germania sa creada ca este vorba de o ruda a lor.

Imaginile socante si respingatoare de pe pachetele de tigari ar avea rostul sa-i impiedice pe oameni sa fumeze – considera Comisia Europeana. De aceea pe pachete sunt reproduse fotografii ale unor oameni cu dinti cariati sau cu plamani negri de fum. Mesajul este: daca fumezi, vei pati la fel! Una din aceste imagini reprezinta un barbat evident grav bolnav, despre care trei frati din Romania cred ca ar fi tatal lor decedat. Ei sustin ca nu si-au dat niciodata acordul ca imaginea acestuia sa fie folosita. Este vorba indubitabil de tatal fratilor. Dupa cum a declarat avocatului unul din frati, „l-am recunoscut imediat pe tatal meu. Purta acelasi tricou alb si cand a fost internat in spital”.

Descoperire socanta a unor tineri romani! Au vazut poza tatalui lor decedat pe pachetele de tigari! Ce decizie au luat!

Omul de pe pachetul de tigari a fost recunoscut de mai multe persoane. O femeie din Viena a afirmat vara trecuta ca fotografia il reprezinta pe sotul ei decedat. si in acest caz s-a mentioat ca fotografia a fost folosita fara acordul sotiei. Iar la putin timp, un pensionar din Germania a anuntat ca a fost fotografiat fara a i se cere acordul.

Comisia Europeana nu vrea sa precizeze identitatea barbatului a carui poza apare pe pachetul de tigari. Purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, Reinhard Hönighaus, a declarat cotidianului „Bild” precizand ca „Evident, nimeni nu a fost fotografiat pe ascuns pentru imaginile publicate”. Deci, ramane si pe mai departe o enigma cine ar putea fi omul de pe pachetul de tigari.

Sursa: RADOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.