Acasă Life Dezvoltare Personala Raspunde sincer la aceste 20 de intrebari si vei trece la un...

Raspunde sincer la aceste 20 de intrebari si vei trece la un nivel superior in viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tot ceea ce am invatat despre noi si despre lumea din jurul nostru am invatat prin intermediul intrebarilor. Creierul nostru este un instrument foarte interesant. Acestuia trebuie sa-i adresezi intrebarile potrivite si acesta se va simti obligat sa-ti dea un raspuns. De aceea, este extrem de important sa constientizam intrebarile pe care ni le adresam deoarece acesta ne va raspunde chiar si intrebarile total lipsite de rationament. Iata 20 de intrebari pe care nu le vei putea evita niciodata si care te vor ajuta sa te dezvolti:

20. Care sunt acele credinte personale care te tin pe loc?

Este nevoie de mare curaj pentru a-ti pune la indoiala propriile convingeri, chiar pe acelea care nu par a avea vreun sens precis. Fiecare dintre noi la un moment dat am adoptat si am internalizat un anumit set de comportamente care ne tin pe loc in prezent. Este in regula daca te-ai decis sa te indoiesti de cateva dintre credintele tale. Este un adevarat semn al dezvoltarii personale si al curajului.

19. Care este hobby-ul tau?

Lucrurile pe care le faci in timpul liber iti pot spune foarte multe despre modul in care iti poti gasi fericirea interioara. Facand lucrurile care iti aduc fericirea vei fi cu un pas mai aproape de a-ti descoperi propria chemare.18. Care este talentul tau?

Un lucru care este mult mai important in comparatie cu descoperirea hobby-urilor tale este reprezentat de descoperirea propriilor tale talente si aptitudini. Care sunt activitatile la care esti cu adevarat bun? Daca i-ai intreba pe cinci dintre prietenii tai, care crezi ca sunt talentele tale pe care acestia le-ar identifica? Ai mai multe talente decat poti realiza. Descoperirea acestora iti poate schimba viata.

17. Cu cine iti place sa lucrezi?

Gandeste-te la persoanele din viata ta alaturi de care lucrezi si colaborezi in mod eficient. Foloseste-ti intuitia si ghideaza-te spre oameni similari celor descrisi mai sus de tine.

16. Care este mediul in care iti face cea mai mare placere sa lucrezi?

Care este mediul de lucru in care te simti cel mai productiv? Probabil intalnirile in grup sunt cele care te avantajeaza. Daca da, petreceti mai mult timp in cadrul acestor intalniri.