Acasă Politic Rares Bogdan, despre USR: „Vom guverna impreuna, e bine sa ai parteneri...

Rares Bogdan, despre USR: „Vom guverna impreuna, e bine sa ai parteneri care sa te traga de mana”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a anuntat, vineri, ca dupa alegerile parlamentare PNL va guverna alaturi de Alianta USR-PLUS. „E bine sa ai parteneri care sa te traga de mana”, a declarat Bogdan la Digi24.

„Vom fi intr-un parteneriat absolut firesc cu USR. Nu o sa luam 50%. Nici nu e bine sa luam 50%. E bine sa ai parteneri care sa te traga de mana. Eu nu spun un parteneriat doar pentru guvernare ci pentru reformarea Romaniei. Un parteneriat si la guvernare si in Parlament”, a declarat europarlamentarul PNL.

„Noi suntem condamnati sa guvernam”, spune Rares Bogdan.

Prim-vicepresedintele PNL sustine ca nu sunt tensiuni in partid si ca, pana acum, guvernul a gestionat bine criza.

„Nu sunt tensiuni. Vorbesc zilnic cu Ludovic Orban, vorbesc cu colegii mei, cu ministrii, sunt discutii normale pentru ca vrem sa performam. Cum am gestionat criza sanitara speram sa gestionam si criza economica. Am vorbit cu colegul meu Citu si cifrele nu arata asa rau.

Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi inamplat cu doamna Carmen Dan la Interne, cu doamna Pintea la Sanatate si cu doamna Dancila prim-ministru.

Faptul ca PNL si-a asumat guvernarea este un lucru foarte bun. Sigur ca costurile guvernarii sunt foarte mari, dar am gestionata foarte bine”, a mai declarat Rares Bogdan.

Alegerile locale ar putea avea loc in ultima saptamana din luna septembrie, iar parlamentarele, pe data de 6 decembrie, daca contextul epidemiologic permite organizarea scrutinului, mai spune Rares Bogdan.