Rapperul american Coolio care a sustinut un concert in Mamaia in acest weekend, este acuzat ca a furat toate bauturile din camera de hotel unde a fost cazat, ascunzand sticlele intr-o fata de perna pe care a luat-o cu el la plecare.

Dupa concertul sustinut intr-un club din Mamaia, Coolio s-a relaxat in hotelul de patru stele in care a fost cazat. De aici nu a plecat cu mana goala. Rapperul a luat cu el apa, sucuri si toate sticlele de alcool pe care le avea la dispozitie in camera sa.

„A luat o fata de perna in care a indesat toate bauturile? Dupa toata nebunia, a pus acolo ce a crezut el ca este nevoie pentru drum”, a spus organizatorul Emil Balaban.

Pe langa sticlele de alcool, Coolio a luat si borcanul cu miere pe care il ceruse pentru concert. El a plecat apoi relaxat catre aeorport, de unde a luat un avion pentru urmatoarele concerte. „Valoarea bauturilor livrate in camera este de 700 de euro. 18 sucuri, tequila, sampanie. Este foarte urat ce a facut. Nici un artist nu ar trebui sa faca un asemenea lucru”, a spus managerul clubului Balan Luiza.

Pentru concertul sustinut in tara noastra, rapperul american a primit 10.000 de euro. Organizatorii evenimentului spun ca nu vor depune nicio plangere impotriva artistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.