Rapperul Coolio a furat BAUTURI de la un hotel din Mamaia! VIDEO – Cap Limpede

Rapperul Coolio a furat BAUTURI de la un hotel din Mamaia! VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Rapperul american Coolio care a sustinut un concert in Mamaia in acest weekend, este acuzat ca a furat toate bauturile din camera de hotel unde a fost cazat, ascunzand sticlele intr-o fata de perna pe care a luat-o cu el la plecare.

Dupa concertul sustinut intr-un club din Mamaia, Coolio s-a relaxat in hotelul de patru stele in care a fost cazat. De aici nu a plecat cu mana goala. Rapperul a luat cu el apa, sucuri si toate sticlele de alcool pe care le avea la dispozitie in camera sa.

„A luat o fata de perna in care a indesat toate bauturile? Dupa toata nebunia, a pus acolo ce a crezut el ca este nevoie pentru drum”, a spus organizatorul Emil Balaban.

Pe langa sticlele de alcool, Coolio a luat si borcanul cu miere pe care il ceruse pentru concert. El a plecat apoi relaxat catre aeorport, de unde a luat un avion pentru urmatoarele concerte. „Valoarea bauturilor livrate in camera este de 700 de euro. 18 sucuri, tequila, sampanie. Este foarte urat ce a facut. Nici un artist nu ar trebui sa faca un asemenea lucru”, a spus managerul clubului Balan Luiza.

Loading...

Pentru concertul sustinut in tara noastra, rapperul american a primit 10.000 de euro. Organizatorii evenimentului spun ca nu vor depune nicio plangere impotriva artistului.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close