Cap Limpede

World

Rapoartele secrete ale Pentagonului au iesit la iveala! Adevarul despre cruciada impotriva musulmanilor!

Rapoarte secrete pregatite de serviciile de informatii militare din SUA, care erau inmanate zilnic fostului presedinte George W. Bush, erau ilustrate cu citate din Biblie si cu fotografii „triumfatoare” ale soldatilor americani din Irak. Unii dintre angajatii Pentagonului s-au declarat jigniti de dezvaluirile facute, care sugereaza ca SUA si aliatii sai au declansat „o cruciada” impotriva musulmanilor din Irak.

Documentele erau realizate de catre consilierii lui Donald Rumsfeld si inmanate uneori presedintelui chiar de catre fostul secretar al apararii de la Washington. Revista online GQ prezinta in exclusivitate un document datat din aprilie 2003, la doar o luna de la invadarea Irakului, care avea pe coperta imagini ale irakienilor ce sarbatoreau caderea lui Saddam Hussein si un citat din Biblie: „Priviti, ochiul Domnului se afla deasupra celor care se tem de El… pentru a le elibera sufletul din moarte”, arata romanialibera.

Un alt raport, din 3 aprilie 2003, avea pe coperta alt citat din Biblie: „Incredinteaza-te Domnului orice ai face si planurile tale vor reusi”. Potrivit ziaristului Robert Draper, care a obtinut documentele de la un fost oficial al Administratiei Bush, copertile „erau create de generalul maior Glen Shaffer, director al informatiilor militare. Inainte de inceputul razboiului, consilierii lui Shaffer au realizat coperti amuzante, intr-o incercare de a indeparta stresul pregatirii de lupta. Apoi, dupa ce oamenii au inceput sa moara, Shaffer, care este crestin, a considerat ca pasajele din Biblie sunt mai potrivite”.

Draper crede, de asemenea, ca Rumsfeld „a vazut Sfanta Scrptura ca un mijloc de a stabili o legatura personala cu un presedinte care cita mereu pasaje din Biblie”. GQ afirma ca unii dintre angajatii Pentagonului s-au declarat jigniti de dezvaluirile facute, care sugereaza ca SUA si aliatii sai au declansat „o cruciada” impotriva musulmanilor din Irak.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-90452").on("click", function(){ $(".com-click-id-90452").show(); $(".disqus-thread-90452").show(); $(".com-but-90452").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});